Ηρακλής: Ανεβάζουν ρυθμούς Περόνε και Καθάριος – «Μπήκε» και ο Καχριμάν

Ηρακλής: Ανεβάζουν ρυθμούς Περόνε και Καθάριος – «Μπήκε» και ο Καχριμάν

Με Τρίκαλα στο Καυτανζόγλειο θα εκτίσει την ποινή του από κίτρινες κάρτες ο Βιτλής.

Μία μέρα με το 0-0 με τη Δόξα Δράμας για την 24η αγωνιστική ο νέος τεχνικός; Μαρσέλο Τροΐζι, είδε τον Εμανουέλ Περόνε να προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς.

Κάτι ανάλογο συνέβη μετά από αρκετό καιρό με τον Νίκο Καθάριο.

Πλέον οι κυανόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Football League στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (31/3, 16:00).

Ενα αναμφίβολα δύσκολο ματς καθώς πρόκειται για μία από τις ομάδες που κυνηγούν την 2η θέση, την ώρα που ο Γηραιός θέλει αποτέλεσμα για να μην  μπλέξει σε «περιπέτειες» στα… χαμηλά της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η σημερινή (29/3) προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και περιλάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τη Δόξα Δράμας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Emanuel Perrone, ο Νίκος Καθάριος και ο Damir Kahriman προπονήθηκαν κανονικά ενώ ο James Boriko αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.
Ο Βασίλης Βιτλής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα για την 28η αγωνιστική της Football League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ