Λεουτσάκος: «Κομμάτι υγιούς πραγματικότητας η κίνηση του Κούτρη»

Λεουτσάκος: «Κομμάτι υγιούς πραγματικότητας η κίνηση του Κούτρη»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σχολίασε την κίνηση του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό φίλο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αποτελεί ένα κομμάτι υγιούς πραγματικότητας.

Το στιγμιότυπο του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη είναι ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε δει φέτος στα ελληνικά γήπεδα.

Ο διαιτητής Γκεστράνιους μόλις έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πήγε στην κερκίδα, πήρε αγκαλιά έναν μικρό φίλο των ερυθρόλευκων που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπαιξαν για λίγο μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά ο Κούτρης με την κίνηση του «άγγιξε» όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και έδειξε το μεγαλείο του αθλητισμού σε μία απ τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος μάλιστα, μέσα από το επίσημο σάιτ της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για την κίνηση του Κούτρη λέγοντας πως αποτελεί ένα κομμάτι υγιούς πραγματικότητας του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος:

«Όσοι αντικρίσαμε τη χθεσινή εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη, ανεξαρτήτως ομάδας και φορέα που εκπροσωπούμε, αντιληφθήκαμε για πολλοστή φορά το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε, για να αποκτήσουμε ένα ποδόσφαιρο που τέτοιες στιγμές θα είναι κομμάτι μιας υγιούς καθημερινότητας.

Συγχαρητήρια στον Λεονάρντο Κούτρη για την κίνηση του και τις μετέπειτα δηλώσεις του, που μας θύμισαν ποιος πρέπει να είναι ο πραγματικός ρόλος του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας.

Ας ευχηθούμε παράλληλα, πως πολύ σύντομα ο παιδικός καρκίνος θα αποτελέσει έναν μακρινό εφιάλτη και κανένα παιδί δε θα δώσει ξανά τέτοια μάχη στη ζωή του ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ