Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Ντε Κολό!

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Ντε Κολό!

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε έχει ψηλά στη λίστα της τον Νάντο Ντε Κολό, που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα.

Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές στο Σινάν Ερντέν και έφερε στα ίσια τη σειρά των τελικών (3-3). Πλέον οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι στην έδρα της ομάδας του Αταμάν.

Παράλληλα με τους τελικούς ωστόσο, η Φενέρ προετοιμάζεται για ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς μένουν ελεύθεροι αρκετοί παίκτες, ενώ θα κινηθεί και σε διαφορετικά οικονομικά επίπεδα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα και του Λουίτζι Ντατόμε, προσφέροντας τους ήδη ανανέωση, όμως δεν έχει μείνει εκεί.

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη Fanatik, η Φενέρ θέλει τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν μερικές μέρες. Η περίπτωση του Γάλλου σταρ απασχολεί την ομάδα του Ομπράντοβιτς και είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Βέβαια ο Ντε Κολό σχετίζεται άμεσα από την παραμονή ή όχι του Σλούκα, ο οποίος έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του τόσο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από την Μπαρτσελόνα. Στο «κόλπο» για τον Έλληνα γκαρντ βρίσκονται και η ΤΣΣΚΑ με τη Μακάμπι, χωρίς να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση προς το παρόν.

Εφόσον ο Σλούκας δεν ανανεώσει με τη Φενέρ, τότε οι Τούρκοι θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Γάλλου, ο οποίος απασχολεί τη μισή Ευρώπη. Ο Ντε Κολό βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στο ΝΒΑ, αλλά και την Ισπανία, όπου έχει τα δικαιώματα του η Βαλένθια. Όπως είναι λογικό, μάλιστα ο Ντε Κολό θα πάρει ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο για τρία χρόνια με υψηλότατες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ