Ο Μαντσίνι σκέφτεται να προσφέρει μια τελευταία «κλήση» στον Μπουφόν

Ο Μαντσίνι σκέφτεται να προσφέρει μια τελευταία «κλήση» στον Μπουφόν

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε τον Ντε Ρόσι για μια τελευταία παράσταση με την Εθνική Ιταλίας και σκέφτεται να πράξει το ίδιο και με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εφόσον η ομάδα του εξασφαλίσει την μαθηματική πρόκριση.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το παιχνίδι με την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελευταία του παράσταση με την «Σκουάντρα Ατζούρα», μπροστά στο κοινό που τόσο λατρεύτηκε.

Το ίδιο σκέφτεται να πράξει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και με έναν άλλο «θρύλο» της Εθνικής, τον Τζίτζι Μπουφόν, προφέροντας την ευκαιρία στον 42χρονο γκολκίπερ, να κάνει την τελευταία του εμφάνιση.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο, όμως, θα πρέπει η Ιταλία να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ώστε να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Αναμφισβήτητα, ο γκολκίπερ της Γιουβέντους αξίζει την κλήση αυτή, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους φίλους της «σκουάντρα ατζούρα» όπως του αρμόζει… με το εθνόσημο στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ