«Περίπατος» Βελγίου με Αζάρ, έμεινε στο κόλπο η Ουαλία (pics)

«Περίπατος» Βελγίου με Αζάρ, έμεινε στο κόλπο η Ουαλία (pics)

Το Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον Εντέν Αζάρ που πέτυχε «χατ-τρικ», νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Ρωσία και κατέκτησε την πρώτη θέση του ένατου ομίλου. Η Ουαλία «καθάρισε» το Αζερμπαϊτζάν (2-0) και έμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον πέμπτο όμιλο. Νίκες για Καζακστάν και Σλοβενία.

Το Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον Εντέν Αζάρ που πέτυχε δύο γκολ, νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Ρωσία και κατέκτησε την πρώτη θέση του ένατου ομίλου. Η Ουαλία «καθάρισε» το Αζερμπαϊτζάν (2-0) και έμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον πέμπτο όμιλο. Νίκες για Καζακστάν και Σλοβενία.

9ος όμιλος

Βέλγιο και Ρωσία είχαν «σφραγίσει» πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 και το μόνο που απέμενε ήταν ποιος θα έβγαινε πρώτος.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν 3-0 με δράστες τους αδερφούς Αζάρ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο. Το σκορ άνοιξε ο Τοργκάν Αζάρ στο 19′ από ασίστ του αδερφού του, Εντέν, ενώ στο 33′ ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το 3-0 έγραψε και πάλι ο Εντέν Αζάρ στο 40′, ενώ ο Λουκάκου με όμορφο σουτ «έγραψε» το 4-0 στο 72′. Το μόνο που κατάφεραν οι Ρώσοι ήταν να μειώσουν με τον Ζίκιγια στο 79ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του ομίλου που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, το Καζακστάν νίκησε 3-1 το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας και το άφησε στο απόλυτο μηδέν.

5ος όμιλος

Η Ουαλία δεν είχε περιθώρια για απώλειες και έκανε το καθήκον της, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση, στο -1 από την Ουγγαρία. Το σκορ άνοιξε ο Μουρ στο 10′, ενώ στο 34′ ο μεσοεπιθετικός της Μπόρνμουθ, Χάρι Ουίλσον διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ράιν Γκιγκς υποδέχεται την Ουγγαρία και σε περίπτωση που νικήσει θα προκριθεί στα τελικά του Euro 2020.

7ος όμιλος

Η Σλοβενία νίκησε δύσκολα εντός έδρας την αδιάφορη Λετονία και πήγε στο -2 από την δεύτερη Αυστρία, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι παραπάνω. Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε στο 53′ με αυτογκόλ του Ταρασόβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ