Έτσι θα μάθεις αν κάποιος τσεκάρει το κινητό σου

Έτσι θα μάθεις αν κάποιος τσεκάρει το κινητό σου

Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι είναι αυτή η εφαρμογή.

Νομίζεις ότι κάποιος «ψάχνει» το κινητό σου; Μήπως έχεις υποψίες ότι κάποιος από την παρέα είναι «λίγο» αδιάκριτος ή μήπως η σχέση σου δε σε εμπιστεύεται όσο νόμιζες και περιμένει να φύγεις για να κάνει επιδρομή στις συνομιλίες σου; Είτε έχεις να κρύψεις κάτι από οποιονδήποτε είτε όχι, το να ψάχνει κάποιος το κινητό σου δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό. Πρόκειται για προσωπικό σου δεδομένο και, αν κάποιος σου το παραβιάζει, καλό είναι να το γνωρίζεις ώστε να δράσεις.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρόπος και, μάλιστα, το μόνο που απαιτείται είναι η εγκατάσταση μίας εφαρμογής στο κινητό σου. Οι διάφορες εταιρείες έχουν προνοήσει για τους επιτήδειους snoopers με τις αντίστοιχες εφαρμογές κι εμείς σου βρήκαμε αυτήν, την οποία έχουν εμπιστευτεί πολλοί χρήστες.

Το Hidden Eye είναι μία εφαρμογή που βρίσκεται σε ετοιμότητα να τραβήξει φωτογραφία όποιον βάλει λάθος τον κωδικό ξεκλειδώματός σου. Μάλιστα, υπάρχει και ανάλογη ρύθμιση, ώστε ο επιτήδειος να μην ξέρει ότι τον κατάλαβες και να του το αποκαλύψεις τη στιγμή που θες με τον τρόπο που θες. Ή, αν θες να τον κάνεις να αισθανθεί κι ακόμα πιο άσχημα, μπορείς να βάλεις να χτυπάει ringtone σε κάθε τέτοια απόπειρα.

Οπότε, πάντα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα ξέρεις τι να περιμένεις.

Πηγή: Teen.queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ