Τα 10 καλύτερα μηνύματα για «Καλημέρα» που μπορείς να στείλεις στον άνδρα που σου αρέσει

Τα 10 καλύτερα μηνύματα για «Καλημέρα» που μπορείς να στείλεις στον άνδρα που σου αρέσει

Γιατί η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται.

Αν το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί μόλις ξυπνήσετε είναι να τον σκεφτείτε, τότε είστε πολύ ερωτευμένη. Αν το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνον ακόμα καλύτερα. Γενικά, το πρωινό μήνυμα είναι για τους άνδρες κάτι σαν το πρωινό ξύπνημα: δύσκολο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να λαμβάνουν ένα δικό σου για να τους δώσει το κίνητρο να ξεκινήσουν τη δύσκολη μέρα τους και φυσικά να τους κάνει να απαντήσουν όχι από υποχρέωση αλλά επειδή πραγματικά τους τρίγκαρες.

Επειδή όμως υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι μπορεί να σας προλάβουν και να στείλουν πρώτοι την καλημέρα τους – τόσο τυφλωμένοι από πάθος δηλαδή – εμείς έχουμε τα 20 καλύτερα μηνύματα για καλημέρα που μπορείτε να στείλετε για να πάει όντως καλά η μέρα. Εσείς επιλέξτε αυτό ή αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Άκουσα αυτό το τραγούδι πρωί πρωί και σε θυμήθηκα ( το τραγούδι αυτό μπορεί να είναι ένα που αρέσει και στους δυο σας ή ένα που αρέσει στον ένα κι όχι στον άλλο και συνεχώς διαφωνείτε )

Ξέρω ότι είναι 10 το πρωί αλλά πεινάω πάρα πολύ και δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τα κανελλόνια που θα φάμε το βράδυ (ο έρωτας περνάει από το στομάχι)

Ένα link για μια πολύ ενδιαφέρουσα καινούρια ταινία στο Netflix συνοδευόμενη από την φράση (Netflix and chill απόψε ή Netflix-pause-sex-chill;)

Ένα link με ένα event στο οποίο ξέρεις ότι θα ήθελε πολύ να πάει και μαζί την ατάκα ( Είμαστε για εκεί έτσι; )

Καλημέρα, μην ξεχνας ότι σ’αγαπώ ( Καλό θα είναι αυτό το Σ’ αγαπώ να έχει ειπωθεί πριν και προφορικά)

ΕΜΟΤΙCONS (Σε μερικούς αρέσουν, σε άλλους όχι, αν ο δικός σας είναι απ αυτούς που του αρέσουν παίξτε )

Καλημέρα, μου λείπεις ( Καμια φορά όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι κάτι που το νιώθετε και που πράγματι έχει ανάγκη να το ακούσει εκείνος)

Kαλημέρα, είσαι ο καλύτερος μην το ξεχνάς ποτέ ( Αυτό είναι κάτι που αρέσει σε όλους ότι ώρα της ημέρας κι αν είναι )

Καλημέρα, χθες βράδυ ήσουν υπέροχος ( Αν φυσικά ήταν τουλάχιστον χθες το βράδυ μαζί σας )

Καλημέρα μωρό μου, περιμένω πως και πως να σε δω το βράδυ και ξέχασα να φορέσω εσώρουχο (Σε περίπτωση που θέλετε να προετοιμάσετε το έδαφος για sex ting).

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ