Τι κρύβουν αυτά τα πέντε ζώδια

Τι κρύβουν αυτά τα πέντε ζώδια

Κάθε ένα για δικούς του λόγους προσπαθεί να μη φανεί ότι «εκτίθεται» ή είναι πιο «αδύναμο» στα μάτια σου. Αυτά που κρύβουν όμως δεν τα περιμένετε

Όλα λόγω άμυνας κρύβουν μία αλήθεια που δε θα αντέχανε να τη μάθουν οι υπόλοιποι. Γίνονται μοιραία ανειλικρινείς διότι δε θέλουν να φανούν ότι συναισθηματικά είναι πιο «εκτεθειμένοι» από όσο δείχνουν.

Κριός

Είναι πιο ρομαντικός από ό,τι δείχνει. Θέλει να δείχνει ότι τάχα τον ενδιαφέρει μόνο η καριέρα και ότι δεν τον συναρπάζει καθόλου η ιδέα του έρωτα και της σχέσης. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να τον κάνεις να σου ανοιχτεί ο ίδιος για να στο πει από μόνος του.

 

 

Ταύρος

Δε θέλει να φανει δεδομένος στα μάτια σου και για αυτόν τον λόγο άλλωστε για κάποιο διάστημα θα παριστάνει τον πιο κυνικό. Ειδικά στις αρχές της γνωριμίας σας θα δείχνει αρκετά πιο ψυχρός από ότι πράγματι είναι. Άμα σου έχει αδυναμία θα κάνει μάλλον τα πάντα για να σε έχει δίπλα του.

 

 

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο δε θέλει ποτέ να καταλάβεις ότι δε θα σου πει πάντοτε την αλήθεια. Είτε γιατί δε συμφέρει το ίδιο, είτε γιατί δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Κατά βάση δε θέλει να καταλάβεις ότι του κρύβεις την πραγματική σου γνώμη για κάτι σχετικό με εσένα. Για αυτό μην τον πιστεύεις πάντα.

 

 

Καρκίνος

 

Είναι τόσο κολλημένος συναισθηματικά μαζί σου που δε θα στο δείξει τον πρώτο καιρό. Δεν πρόκειται να δείξει ότι σε έχει εξιδανικεύεσει με αποτέλεσμα να θέλει να σε βλέπει συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά δε θέλει να φανεί δεδομένος ή ζηλιάρης ποτέ. Ένα από τα δύο να καταλάβεις, θα θυμώσει με τον εαυτό του.

 

 

Λέων

 

Ειδικά αυτό το περήφανο ζώδιο δε θα σου δείξει ποτέ ότι στην ουσία σε θαυμάζει και σε ζηλεύει. Δεν πρόκειται λόγω εγωισμού να αφήσει την αυτοεικόνα του να πέσει στα δικά σου μάτια. Θέλει να δείχνει ο κυρίαρχος μεταξύ όλων σε μία παρέα. Το ίδιο και σε μία σχέση. Συνεπώς άσε τη δείχνει. Σε ζηλεύει στάνταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ