Πώς είσαι όταν έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα, βάσει ζωδίου

Πώς είσαι όταν έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα, βάσει ζωδίου

Πώς είναι τα ζώδια όταν βιώνουν το ομορφότερο συναίσθημα; Που ταξιδεύει ο νους τους; Οι πιο ρομαντικές πληροφορίες, εδώ.

Κριός
Στο άγνωστο κι ακόμα παραπέρα θα πήγαινες με το άτομο που έχεις ερωτευτεί παράφορα Κριέ. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα όταν είσαι φουλ ερωτευμένος και είναι αμοιβαίο. Θα έφευγες για οπουδήποτε, εκτός από μακριά του.

Ταύρος
Είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη όταν ερωτεύεσαι εσύ Ταύρε. Οι αισθήσεις σου οξύνονται. Όλα μυρίζουν πιο όμορφα, ακόμα και στα ΜΜΜ, τα χρώματα είναι πιο φωτεινά. Αφήνεις πίσω την αρνητική ενέργεια και την βαρεμάρα που σε χαρακτηρίζει και γίνεσαι ένας άλλος Ταύρος.

Δίδυμοι
Ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα. Τα μελιστάλαχτα τραγούδια που κάποτε σνόμπαρες, έχουν πια αποκτήσει άλλη θέση στην καρδιά σου. Ούτε τα λόγια και εικόνες της Βογιατζάκη-Δρούζα δεν σε ενοχλούν πια. Τα κουτάβια και τα μωράκια φαίνονται ακόμα πιο γλυκούλικα. Ό,τι αδέσποτο βλέπεις στο δρόμο θέλεις να το χαϊδέψεις.

Καρκίνος
Δεν έχει σημασία τι εποχή είναι. Εσένα ο καιρός σου φαίνεται ιδανικός, ακόμη κι όταν φυσάει με 9 μποφόρ, όταν είσαι ερωτευμένος. Τίποτα από αυτά που σου χαλάνε την διάθεση δεν μπορούν να σ’τη ρίξουν πια.

Λέων
Χάνεις το μυαλό σου, τα λόγια σου. Ξεχνάς πού άφησες το κινητό σου, ψάχνεις τα γυαλιά σου και είναι στο κεφάλι σου. Δεν θυμάσαι αν έσβησες τον θερμοσίφωνα. Δεν θυμάσαι ούτε τι μέρα είναι. Κι αυτό γιατί το μυαλό σου είναι σε ένα και μόνο πράγμα: στο πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος.

Παρθένος
Γίνεται μία ανασύσταση στο είναι σου. Σε τίποτα δε μοιάζεις με τον Παρθένο που όλοι ξέρουμε. Θέλεις να ετοιμάσεις βαλίτσα –καλά τακτοποιημένη όμως, μην ξεχάσεις εντελώς ποιος είσαι- και να ταξιδέψεις σε άγνωστους προορισμούς. Η αγάπη θα σε οδηγήσει.

Ζυγός
Νιώθεις ανίκητος. Πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Να παλέψεις με κροκόδειλους. Να πολεμήσεις με Ορκς. Να γκρεμίσεις το τείχος του Τραμπ. Νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν σου δίνεται η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσεις όλα αυτά, αράζεις στο κρεβάτι σου με το ταίρι και βλέπετε ΤV.

Σκορπιός
Όλα τον/την θυμίζουν απλά και αγαπημένα. Από τον ουρανό ο οποίος σου θυμίζει πόσο τον/ην αγαπάς, μέχρι ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο σου θυμίζει τις φωτιές που σου έχει ανάψει. Όλα αυτά μέχρι να τον/ην ξαναδείς.

Τοξότης
Όταν είσαι μακριά του/ης νιώθεις άρρωστος/η. Το σώμα σου παρουσιάζει συμπτώματα της εξάρτησης. Κάθε ταλαιπωρία ή μπελάς αρκούν για να σε κάνουν να απελπιστείς και να ζητήσεις λίγη παρηγοριά στη φωνή του/ης.

Αιγόκερως
Νιώθεις σαν τη Βίσση. Κοιμάσαι, ξυπνάς, σωπαίνεις, μιλάς, ξυπνάς, κλαις, γελάς. Τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σωρό και ο φταίχτης είναι ένας: ο έρωτας. Παρ’ όλα αυτά, νιώθεις ότι όλα πάνε ρολόι.

Υδροχόος
Ξαφνικά, ακόμη και τα πιο άσχημα, μοιάζουν όμορφα. Ο σάπιος καναπές απέναντι από την πολυκατοικία σου; Μία βίντατζ προσθήκη στην καθημερινότητά σου. Η σταγόνα από το μπαλκόνι του πρώτου που έπεσε στο μέτωπό σου; Διαδραστικό installation στο ΜοΜΑ. Το μόνο άσχημο πράγμα είναι η ιδέα πως θα τον/η χάσεις.

Ιχθείς
Και όλα έγιναν αστεία. Ακόμη και αυτά του Σεφερλή. Ακόμη και αυτά που συνήθιζες να μισείς, νιώθεις ότι βλέπεις μία άλλη έκφανση τους. Και το μίσος το ίδιο σου φαίνεται φαιδρό. Γιατί να μισείς οτιδήποτε ενώ υπάρχει η αγάπη;

Πηγή: in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ