Τα 6 ζώδια που κάνουν ότι μπορούν για να έχουν στέρεες και υγιείς σχέσεις

Τα 6 ζώδια που κάνουν ότι μπορούν για να έχουν στέρεες και υγιείς σχέσεις

Ποια είναι τα 6 ζώδια που φημίζονται για τις σταθερές και υγιείς σχέσεις τους, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Μια σχέση για να είναι υγιής χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό δεν αμφισβητείται. Ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι μια σχέση, θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες στη διαδρομή και η ανθεκτικότητα της βοηθά τα ζευγάρια να ξεπεράσουν τα προβλήματα.

Εάν θεωρήσουμε την αστρολογία ως οδηγό, υπάρχουν μερικά ζώδια που τείνουν να έχουν ανθεκτικές σχέσεις. Εάν είσαι πεισματάρα και πάντα πρέπει να έχεις δίκιο, ίσως να είσαι καλύτερα μόνη. Οι υγιείς και επιτυχημένες σχέσεις απαιτούν τη δυνατότητα του συμβιβασμού.

Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα 6 ζώδια που φημίζονται για τις σταθερές και υγιείς σχέσεις τους, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Λέων

Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αντί να το αγνοεί, ο Λέων και ο σύντροφος του δουλεύουν μαζί για να το λύσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Λέων δεν προσπαθεί να το χειριστεί μόνος του, αν και αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο. Γνωρίζει ότι εάν το πρόβλημα επηρεάζει τη σχέση, επηρεάζει και τους δύο συντρόφους και οι δύο χρειάζεται να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις. Ο Λέων είναι προικισμένος με την ικανότητα να λειτουργεί καλά με άλλους και αυτό είναι κρίσιμο όταν πρόκειται για τη σχέση του.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να έχουν ανθεκτικές σχέσεις επειδή δεν περιμένουν από τους συντρόφους τους να διαβάσουν το μυαλό τους. Είναι σαφείς για τα συναισθήματά τους και όταν είναι εκνευρισμένοι, δεν το κρατούν και μιλάνε στον σύντροφο τους.

Το να είσαι ανοικτή δεν είναι πάντα εύκολο και χρειάζεται θάρρος. Οι Παρθένοι πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους δεν θα επωφεληθεί όταν είναι αναστατωμένοι. Με το να είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους, αποφεύγουν να δημιουργήσουν πικρία όταν ο σύντροφός τους δεν καταλαβαίνει ότι πληγώνονται ή θυμώνουν.

Κριός

Ο Κριός είναι ανθεκτικός και είναι σε θέση να σταθεί στα πόδια του, ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνονται άσχημα. Ένας από τους τρόπους που δημιουργεί μια ανθεκτική σχέση είναι ότι βρίσκεται πάντα σε θέση να δει τη χιουμοριστική πλευρά ή την κρυφή προοπτική σε μια κατάσταση.

Το γέλιο είναι εξαιρετικό για την απελευθέρωση της έντασης και είναι χρήσιμο όταν οι διαφωνίες ξεφύγουν από τον έλεγχο. Μια ένεση χιούμορ μπορεί να αποφορτίσει μια τεταμένη κατάσταση και να βοηθήσει αυτούς που εμπλέκονται, να απαλλαγούν από το άγχος.

Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Καρκίνους, με αποτέλεσμα να κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι η σχέση τους αντέχει σε οποιαδήποτε από τις πιέσεις που μπορεί να εμφανιστούν.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι Καρκίνοι εξασφαλίζουν ότι οι σχέσεις τους συνεχίζουν να δουλεύουν, ακόμη και στις δοκιμασμένες συνθήκες, είναι ότι δεν φοβούνται να δείξουν την ευαισθησία τους. Εάν οι Καρκίνοι δεν έχουν την απάντηση, το παραδέχονται και είναι ανοιχτοί για τα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ισορροπημένοι, σταθεροί και δεν θέλουν να κατηγορούν σε καμία περίπτωση τον σύντροφο τους. Αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτόν και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να περάσει η σχέση τους, χωρίς να ρίχνουν την ευθύνη στον σύντροφο τους για όλα όσα έχουν πάει στραβά.

Οι Αιγόκεροι θα ζητήσουν συγγνώμη, ακόμα κι αν δεν νομίζουν ότι έκαναν λάθος. Μερικές φορές πρέπει να είσαι υπεράνω και αυτό το ζώδιο το συνηθίζει αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός γνωρίζει ότι μερικές φορές πρέπει να ζητήσει βοήθεια και το κάνει. Δεν ενεργεί ως θύμα και κάνει τα πάντα για τη σχέση του, ακόμα και όταν είναι πικραμένος με τον σύντροφο του.

Ο Ζυγός ξέρει ότι η συνεργασία με τον σύντροφο του ενισχύει τη σχέση του. Μερικές φορές, τα ζευγάρια χρειάζονται βοήθεια σε μια σχέση, όπως έναν σύμβουλο και ο Ζυγός είναι ανοιχτός και με αυτό.

Πηγή: Womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ