Ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για κάθε ζώδιο

Μάθε λοιπόν ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για εκείνον σύμφωνα με το ζώδιο του και δεν θα χάσεις!

Το να βγεις ραντεβού με αυτόν που σου αρέσει είναι από μόνο του συναρπαστικό! Όμως το να διαλέξεις το κατάλληλο μέρος για το πρώτο σας ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Μάθε λοιπόν ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για εκείνον σύμφωνα με το ζώδιο του και δεν θα χάσεις!

Κριός:

Οι Κριοί είναι γεννημένοι για να ζουν έντονα και συναρπαστικά. Θέλουν συνεχώς να αποκτούν νέες εμπειρίες. Για τον λόγο αυτνό πήγαινέ τον κάπου που δεν έχει ξαναπάει και θα το εκτιμήσει δεόντως.

Ταύρος:

Στους Ταύρους αρέσουν τα “χλιδάτα” μέρη. Ένα καλό εστιατόριο με ωραίο φαγητό και κρασί είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο σας ραντεβού!

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι λατρεύουν να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα. Αν θέλεις να τον ξαφνιάσεις και να ενθουσιαστεί μαζί σου πήγαινέ τον να δείτε μια ταινία επιστημονικού περιεχομένου και θα δεις πόσο θα θέλει να το «φιλοσοφήσετε» μετά.

Καρκίνος:

Οι Καρκίνοι προτιμούν να πηγαίνουν σε μέρη που αισθάνονται άνετα. Δεν τους αρέσουν οι απότομες αλλαγές. Γι’ αυτό αν διαλέξετε να πάτε στο ραντεβού σας σε ένα μέρος που συχνάζει θα περάσει τέλεια μαζί σου!

 

Λέων:

Στους Λέοντες αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ένα καραόκε πάρτι για αυτόν θα ήταν το τέλειο μέρος για το πρώτο σας ραντεβού!

Παρθένος:

Στους Παρθένους αρέσει να μαθαίνουν καινούρια πράγματα. Αν θες να τον κερδίσεις κάντε μαζί κάτι  έξω από τα καθιερωμένα και ξέχασε την ρουτίνα!

Ζυγός:

Οι Ζυγοί θέλουν στα ραντεβού τους να “χαλαρώνουν”. Αν διαλέξεις να μείνετε σπίτι, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει ειδικά αν ανάψεις και  κεριά και με όπλο σου ένα ποτήρι σαμπάνια θα τον κάνεις να ενθουσιαστεί.

Σκορπιός:

Αυτό που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί είναι ένα ήσυχο, ρομαντικό ραντεβού μπροστά στο τζάκι!

 

Τοξότης:

Είναι χωρίς αμφιβολία λάτρης της περιπέτειας. Φτιάξε λοιπόν βαλίτσες και πήγαινέ τον ένα ταξίδι! Θα τον μαγέψεις!

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι αγαπούν να επισκέπτονται καινούρια μέρη. Αν θες να ξαφνιάσεις έναν Αιγόκερω βγείτε για φαγητό κάπου, όπου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες γεύσεις.

Υδροχόος:

Οι Υδροχόοι είναι πολύ εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Το ιδανικό μέρος για να βγεις ραντεβού μαζί του είναι ένα κλαμπ, όπου θα ακούσετε μουσική και θα χορεύετε όλο το βράδυ!

Ιχθύς:

Στους Ιχθύς αρέσει να εκφράζουν αυτά που αισθάνονται, είναι πολύ δημιουργικοί και έχουν φαντασία. Το ιδανικό μέρος για τον εντυπωσιάσεις είναι μια έκθεση ζωγραφικής!

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ