Αυτά τα ζώδια θα την πατήσουν το 2020 από το σύντροφο τους

Αυτά τα ζώδια θα την πατήσουν το 2020 από το σύντροφο τους

Ίσως τον τελευταίο καιρό να έχεις μερικά καυγαδάκια με τον σύντροφο σου.

Ίσως τον τελευταίο καιρό να έχεις μερικά καυγαδάκια με τον σύντροφο σου. Ή ίσως το πράγμα να μην φαίνεται να βγάζει απολύτως πουθενά. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δεν υπάρχει ιδανικός καιρός για να χωρίσεις με κάποιον που αγαπάς. Ωστόσο, αν είσαι Δίδυμος, Λέων ή Παρθένος, δηλαδή ένα από τα ζώδια που θα έχουν ερωτική απογοήτευση το 2020, ίσως να είναι χρήσιμο να πάρεις μια απόφαση πριν το ρολόι χτυπήσει τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Αν σκέφτεσαι να πάρεις λίγο χώρο μακριά από τη σχέση σου ή αναρωτιέσαι αν το 2020 είναι η χρονιά όπου πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα, μπορεί να είσαι ένα από αυτά τα τρία ζώδια.

Ας δούμε λοιπόν τις προβλέψεις που κάνει η Griffin Wynne στο elite daily.

Δίδυμοι

Ο ανοιχτόμυαλος Δίδυμος μπορεί να είναι λίγο αναποφάσιστος με τη σχέση του. Πιστεύει ότι είναι καλό να εξετάζει πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αλλά ξοδεύοντας πολύ χρόνο με το ερώτημα «Και τι θα γινόταν εάν;» μπορεί να κάνει τη σχέση του να μένει στάσιμη. Το 2020, ο Δίδυμος μπορεί να ταλαιπωρηθεί για να δείξει τα συναισθήματά του και, τελικά, μπορεί να χάσει το πρόσωπο που τον νοιάζει περισσότερο. Ενώ συνήθως δεν χρειάζεται να βιάζεται για οποιαδήποτε μεγάλη αισθηματική απόφαση, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για αυτό το ζώδιο του αέρα, να ακούσει πραγματικά αυτό που θέλει. Επιπλέον, ο Δίδυμος πρέπει να προσπαθήσει να εκφράσει τις επιθυμίες και τα συναισθήματά του απευθείας στον σύντροφο του.

Λέων

Ενώ η έντονη προσωπικότητά του και η κοινωνική φύση του συχνά κάνουν τον Λέοντα δημοφιλή, το 2020 αυτό το λιοντάρι μπορεί να βρεθεί σε μια μονόπλευρη σχέση με κάποιον που δεν φαίνεται να του δίνει την προσοχή που του αξίζει. Ενώ είναι σημαντικό στις σχέσεις να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και να εξασφαλίζεται ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες και των δύο πλευρών, ο Λέων αξίζει να είναι με κάποιον που του δείχνει πράγματα και υποστηρίζει τα κατορθώματα του, χωρίς να ανταγωνίζεται ή να αισθάνεται μειονεκτικά. Αυτό το λιοντάρι μπορεί να κάνει μια κουβέντα με τον σύντροφο του για την ικανοποίηση των αμοιβαίων αναγκών, αλλά το 2020 μπορεί να διαπιστώσει ότι ο σύντροφός του δεν είναι σε θέση να του δώσει πραγματικά αυτά που θέλει.

Παρθένος

Δεν είναι ότι η Παρθένος προσπαθεί να είναι επικριτική, είναι ότι έχει υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της και τους αγαπημένους της. Αναλυτική και οργανωμένη, η Παρθένος λατρεύει να κάνει ένα σχέδιο και να κολλάει με αυτό. Φυσικά, ο έρωτας ακολουθεί το δικό της χρονοδιάγραμμα και το 2020, αυτό το ζώδιο της γης μπορεί να βρεθεί να κάνει λίγο περισσότερο υπομονή για πράγματα που δεν θα ήθελε να κάνει. Ενώ ο ιδανικός σύντροφος της είναι αξιόπιστος και πάντα συνεπής, η Παρθένος μπορεί να δυσκολευτεί να αφήσει τα πράγματα να προχωρήσουν και να απορρίψει τον σύντροφο της σε αυτή τη διαδικασία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ