Ο Λίνγκαρντ εκπροσωπείται πλέον από τον Ραϊόλα!

Ο Λίνγκαρντ εκπροσωπείται πλέον από τον Ραϊόλα!

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ ανήκει πλέον στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούνται από τον super agent, Μίνο Ραϊόλα, με τον ραδιούργο μάνατζερ να... τρίβει τα χέρια του.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ φαίνεται πως πλέον έχει πάρει την κατιούσα όσον αφορά την καριέρα του, όμως όπως όλα δείχνουν όχι για πολύ, αφού φέρεται να έκλεισε μια σπουδαία συμφωνία.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να επανέλθει στο προσκήνιο και κυρίβς να δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

Με βάση ρεπορτάζ της βρετανικής «sportsmail», ο Ραϊόλα ανέλαβε την εκπροσώπηση του Λίνγκαρντ, με σκοπό να μεγαλώσει την ατζέντα του αρχικά στην Αγγλία αλλά κι εν συνεχεία να βοηθήσει τον Άγγλο να επιστρέψει σε πιο υψηλά στάνταρ.

Ο Ιταλός ατζέντης με ρίζες από την Ολλανδία, έχει κάνει πολλές δουλειές και πλουσιοπάροχες ως προς τις προμήθειες του με την Γιουνάιτεντ, ωστόσο έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάει ο Χάλαντ στην Ντόρτμουντ. Οι σχέσεις του δεν είναι καλές με τους κόκκινους διαβόλους και θέλει είτε να τις αποκαταστήσει με τον Λίνγκαρντ, είτε να τις χαλάσει τελείως. πάντως αν καταφέρει και κλείσει μια συμφωνία για τον Λίνγκαρντ με κάποια άλλη ομάδα και η Γιουνάιτεντ βάλει λεφτά στα ταμεία της τότε δεδομένα θα αλλάξουν οι ψυχρές σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα και τον Ραϊόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ