Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ερωτευόμαστε γρήγορα σύμφωνα με την αστρολογία

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ερωτευόμαστε γρήγορα σύμφωνα με την αστρολογία

Μερικοί άνθρωποι είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί και χρειάζονται χρόνο για να αφεθούν στον έρωτα, ενώ άλλοι μπορούν να ερωτευτούν σε μια στιγμή.

Μερικοί άνθρωποι είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί και χρειάζονται χρόνο για να αφεθούν στον έρωτα, ενώ άλλοι μπορούν να ερωτευτούν σε μια στιγμή. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τον κεραυνοβόλο έρωτα, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπου δίνεις τα πάντα σε κάποιον που δεν βρίσκεται ακριβώς στην ίδια φάση. Έτσι, αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί πάντα ερωτεύεσαι τόσο γρήγορα, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στον αστρολογικό σου χάρτη.

Η αστρολογία υποστηρίζει ότι το ζώδιο σου, μπορεί να πει πολλά για το πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ερωτευτείς. Όπως η αστρολόγος Rachel Lang, λέει στο Bustle, υπάρχουν τρία ζώδια που υποκύπτουν εύκολα στον έρωτα .

«Πρώτα από όλα ο Ζυγός», λέει η Lang. «Ερωτεύεται γρήγορα επειδή είναι προσανατολισμένος προς τη σχέση. Βλέπει την ομορφιά στους άλλους και μερικές φορές μπορεί να αγνοήσει μερικά από τα προειδοποιητικά σημάδια των δυσάρεστων αποτελεσμάτων που είναι πιθανόν να έχει μια σχέση».

Ο Ιχθύς, ο οποίος κυβερνάται από τον «ονειρικό πλανήτη του θαύματος», Ποσειδώνα, είναι ένα άλλο ζώδιο που ερωτεύεται πολύ γρήγορα.

Τέλος, υπάρχει ο Κριός. Είναι ζώδιο της φωτιάς που καθοδηγείται από τον Άρη, έτσι υποκινείται από το πάθος και την επιθυμία. Όταν αισθανθεί έλξη, θα ακολουθήσει.

Ωστόσο, το ζώδιο σου δεν είναι το μόνο πράγμα που καθορίζει εάν είσαι κάποια που ερωτεύεται γρήγορα ή όχι. Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχεις την τάση να ερωτευθείς γρήγορα, σύμφωνα με την αστρολογία.

1. Υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη σου, μια σχέση όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα

Αν γεννηθήκες με μια όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο χάρτη σου, πιθανότατα θα ερωτεύεσαι γρήγορα ανεξάρτητα από το ζώδιο σου. Όπως λέει η Leslie Hale, αστρολόγος του Keen.com, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της αυταπάτης και της σύγχυσης.

«Αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο, διότι οι μετακινήσεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορούν να υποδηλώνουν δημιουργικότητα, πνευματικότητα, καλλιτεχνικές επιδιώξεις, συμπόνια και ρευστότητα», λέει η Hale. Οι άνθρωποι με όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά ρομαντικοί. Το πόσο ρομαντική είσαι και το πώς συμπεριφέρεσαι σε καταστάσεις σχέσης, εξαρτάται από το πώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σου, έχουν σχέση μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ορισμένοι άνθρωποι έχουν μια παραμυθένια προσδοκία για το πώς πρέπει να είναι ο ιδανικός σύντροφος και η σχέση τους και φεύγουν πάντα όταν αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Άλλοι θα ερωτευθούν πολύ και θα παραμείνουν σε σχέσεις με ακατάλληλους συντρόφους, επειδή αισθάνονται ότι μπορούν να τους “σώσουν”».

2. Έχεις την Αφροδίτη σου σε στενή σχέση με τον Πλούτωνα

Όταν στο γενέθλιο χάρτη σου η Αφροδίτη έχει στενή σχέση με τον Πλούτωνα, μπορεί να ερωτευτείς γρήγορα ή να αναπτύξεις μια σχέση που μπορεί να γίνει λίγο εμμονική. «Είσαι ένα άτομο που του αρέσει να προχωράει βαθιά στις σχέσεις» λέει η Lang. «Δεν θέλεις επιφανειακά πράγματα. Έτσι, ερωτεύεσαι βαθιά και γρήγορα, ειδικά αν το άλλο πρόσωπο είναι συναισθηματικά διαθέσιμο».

Όσοι έχουν μια σχέση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο χάρτη τους μπορούν να επωφεληθούν και να πάρουν χρόνο για να γνωρίσουν πραγματικά κάποιον. Ακριβώς επειδή αισθάνεσαι μια ισχυρή έλξη για κάποιον, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τις ίδιες αξίες με σένα. Σύμφωνα με την Lang, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία και τον έλεγχο όταν ερωτεύεσαι.

3. Υπάρχουν ισχυρές συνδέσεις στο χάρτη σου με τον χάρτη του συντρόφου σου

Η Αφροδίτη κυβερνάει την αγάπη, ενώ ο Άρης ρυθμίζει το σεξ. Όταν δύο άνθρωποι προσελκύονται άμεσα μεταξύ τους, όπως υποστηρίζει στο Bustle η Skye Alexander, αστρολόγος και συγγραφέας του Magickal Astrology, η Αφροδίτη ή / και ο Άρης ενός ατόμου θα έχουν ισχυρή σύνδεση με την Αφροδίτη ή / και τον Άρη του άλλου. Οι επαφές του Ουρανού μπορούν επίσης να αποτελέσουν παράγοντα σεξουαλικής έλξης, καθώς η ενέργεια του πλανήτη μπορεί να προκαλέσει πάθος με απροσδόκητους τρόπους. «Εάν ο Ποσειδώνας εμπλακεί στο μίγμα, η φαντασία θα παίξει ένα ρόλο στην αλληλεπίδραση, προκαλώντας την εμπλοκή των ατόμων πριν μάθουν πολλά ο ένας για τον άλλον», λέει η Alexander.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ