Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιανουαρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορεί να βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, με την χτεσινή Νέα Σελήνη να μιλά για νέα ξεκινήματα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις, κάποιες καταστάσεις, οι οποίες διενεργούνται σε κλειστούς, απομονωμένους χώρους, που ενδεχομένως δεν μπορείτε να τις αντιληφθείτε, και λειτουργούν παρασκηνιακά για σας. Προσέχετε λοιπόν τις κινήσεις σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, σας αγαπούν και σας στηρίζουν, όμως, στο διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος (ως τις αρχές Φεβρουαρίου), ίσως να υπάρξουν κάποιες σημαντικές αναθεωρήσεις για φίλους ή συγγενείς σας. Μπορεί τώρα να δείτε φίλους από τα παλιά ή μπορεί να αλλάξετε γνώμη για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φίλους ή συγγενείς). Γενικότερα, αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος από την οποία έχετε να διδαχθείτε πολλά.

Ταύρος
Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο μπορεί να έχετε την βοήθεια των φίλων σας που βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν, όμως, ένας συνωστισμός πλανητών στον Υδροχόο (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής και Αφροδίτη) κάνουν έντονη την κοινωνική σας ζωή, ακόμη και την επαγγελματική σας. Θα μπορούσατε να έχετε πρόοδο σε αυτούς τους τομείς, όμως, με τον Ερμή να παλινδρομεί στον Υδροχόο για πολύ καιρό (ανάδρομος ως τις 12 Φεβρουαρίου και ακολούθως σε ορθή πορεία ως τις 12 Μαρτίου στο ίδιο ζώδιο) ίσως θα πρέπει να έχετε λίγη υπομονή. Όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, τα επαγγελματικά θα πρωταγωνιστούν στα ενδιαφέροντα σας. Έτσι, θα πρέπει να προσέχετε ό,τι λέτε και ό,τι κάνετε, μιας και θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις, οι οποίες όμως αργότερα θα αποδώσουν. Προσέχετε ένα οικονομικό, πολύ σημαντικό θέμα. Αν και θα έχετε κοινωνικές εξελίξεις και κοινωνικές συναντήσεις, ίσως όλα αυτά να είναι κάπως μπερδεμένα. Αποφύγετε τις υπερβολές αυτό το διάστημα, μιας και ο Δίας σας οδηγεί τόσο σε οικογενειακές όσο και σε κοινωνικές συναναστροφές, μέσα σε αυτές όμως υπάρχει και μια δόση υπερβολής.
Δίδυμοι
Με τον Ερμή (δικό σας κυβερνήτη) να βρίσκεται από σήμερα σε ανάδρομη πορεία, παρουσιάζονται καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με γραπτά, με πνευματικές εργασίες γενικότερα. Βέβαια, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί τις σχέσεις σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας, μιας και τυχόν πίεση που θα ασκήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο θα προκαλέσει συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους. Γενικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, στην οποία όμως θα πρέπει να μελετάτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας. Να γνωρίζετε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχετε συζητήσεις που άλλοτε θα καθυστερούν, άλλοτε θα καταλήγουν σε μια απόφαση, άλλοτε όμως όχι. Ο Ερμής που μέχρι τότε θα βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να σας εφοδιάζει με νέες, πολύ σημαντικές ιδέες! Προσπαθήστε όμως, οι ιδέες αυτές να μην είναι υπερβολικά πρωτοποριακές, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω σας να αδυνατούν ακόμη να τις κατανοήσουν. Η συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου φαίνεται τώρα να μπαίνει σε μια θαυμάσια περίοδο, με συναντήσεις με φίλους και με αγαπημένα, πολύ σημαντικά πρόσωπα για σας. Από την άνοιξη δε και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή φορά, όλες αυτές οι καταστάσεις θα ευνοούνται ακόμη περισσότερο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά καλή περίοδο, η οποία σας ανοίγει νέους δρόμους σε επαγγελματικά θέματα. Αν ανήκετε μάλιστα σε εκείνους που αναζητούν δουλειά, ειδικά στο εξωτερικό, θα μπορούσατε τώρα να πετύχετε πολλά. Βεβαίως, ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να καθυστερήσει αρκετά, όμως θα πραγματοποιηθεί. Μην αναμίξετε τους φίλους ή τους συγγενείς σας σε οικονομικά θέματα, γιατί ενδεχομένως να μπερδευτείτε και εσείς. Η συναισθηματική σας ζωή περνά τώρα σε μια νέα φάση. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις επιλογές που κάνετε. Κάτι απρόσμενο μπορεί να ξεθάβει το παρελθόν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιουλίου.

Λέων
Λέοντες μου, με τόσους πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη) να βρίσκονται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Όμως, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να καθυστερεί, να προετοιμάζει σημαντικές καταστάσεις, οι οποίες όμως θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα, αφού έτσι και αλλιώς ο Ερμής, μέχρι τον Μάρτιο θα βρίσκεται απέναντί σας. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να το προωθήσετε, ακολουθώντας όμως έναν ευέλικτο τρόπο. Γενικά αυτή είναι μια πολύ σημαντική εποχή, η οποία όμως είναι και αρκετά μπερδεμένη.

Παρθένος
Παρθένοι μου, μπορεί ο Άρης, που βρίσκεται απέναντί σας, να τάραξε λίγο τα νερά για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, όμως, ένα θέμα της εργασίας ή της υγείας σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Με τέσσερις πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη) σε αυτόν τον τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν. Όμως, ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, που θα κινείται σε ανάδρομη πλέον πορεία μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά και στη συνέχεια, σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις αρχές Μαρτίου, σας αναγκάζει να ασχοληθείτε πάρα πολύ με ένα θέμα εργασίας ή ακόμη και της υγείας σας, το οποίο όμως θα πάει αρκετά καλά. Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο θα πρέπει να προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και να αποφεύγετε τα επικίνδυνα σπορ.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, με όλους σχεδόν τους πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη) να έχουν μαζευτεί στο ζώδιο του Υδροχόου, που για σας αντιπροσωπεύει τον συναισθηματικό σας τομέα. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα, ενώ ένα επαγγελματικό σας θέμα θα μπορούσε τώρα να επιλυθεί. Ένα σοβαρό ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά ή ο ερωτικό σας σύντροφος θα μπορούσε επίσης τώρα να διευθετηθεί. Βεβαίως, λόγω του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να αλλάζετε γνώμη, να επανατοποθετείστε επάνω σε μια συναισθηματική σας υπόθεση. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Οκτωβρίου θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Εσείς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι υποθέσεις μπορεί μεν να έρχονται τώρα στο προσκήνιο, αλλά από την άνοιξη και μετά θα έχετε πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη σε αυτές από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αλλά και από φίλους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την άνοιξη και μετά, θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, το οποίο έρχεται να ρυθμίσει πολλές υποθέσεις σας. Έχετε λοιπόν πολλές ελπίδες ότι θα πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας!

Σκορπιός
Τέσσερις πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής και Αφροδίτη) στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνουν ότι ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Μπορεί τώρα να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με την ακίνητή σας περιουσία. Γενικότερα, μέχρι τον Μάρτιο, μπορεί να υπάρξουν σημαντικά πισωγυρίσματα. Οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια τον Οκτώβριο αποφύγετε τις υπερβολές και ελάτε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους, με τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή να ευνοούνται ιδιαίτερα. Θα πρέπει βεβαίως να αποφεύγετε τις υπερβολές και τα λάθη.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος, κατά την οποία φαίνεται να αλλάζει η καθημερινή σας ζωή. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, οι μετακινήσεις, ενδεχομένως και οι μετακομίσεις να είναι προ των πυλών! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Δεκεμβρίου θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες από την άνοιξη και μετά θα αποδώσουν ότι καλύτερο, ανοίγοντας δρόμους για το εξωτερικό, για τις νομικές και τις διαδικαστικές σας υποθέσεις. Όμως τώρα, αυτή την περίοδο, επανατοποθετείστε στις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Νοεμβρίου, με τον Άρη στους Ιχθύς, αποφύγετε τις εντάσεις και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Αιγόκερως
Αιγόκεροί μου, με τέσσερις πλανήτες να βρίσκονται μαζεμένοι στον οικονομικό σας τομέα, μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστα γεγονότα σε αυτά τα θέματα, αν και, από σήμερα, μπορεί κάποια θέματα να καθυστερήσουν. Αν για πολύ καιρό διεκδικείτε κάποια σημαντικά οικονομικά σας ζητήματα, ίσως τώρα να καθυστερήσουν, αλλά αργότερα είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν. Έχετε τόσες μετακινήσεις, τόσες υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις, που πραγματικά βρίσκεστε σε μια υπερδιέγερση.

Υδροχόος
Είναι η πρώτη φορά που εσείς οι Υδροχόοι έχετε τόσα αντιφατικά γεγονότα να αντιμετωπίσετε! Όλοι οι πλανήτες στο δικό σας ζώδιο σας κάνουν ιδιαίτερα ερωτικούς, ενώ κοντά σας βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι σας αγαπούν και γοητεύονται από εσάς. Όμως, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Φεβρουαρίου, μια υπόθεση η οποία έχει σχέση είτε με τα παιδιά είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο αρχίζει να καθυστερεί, ή μπορεί εσείς να σκέφτεστε τα πράγματα διαφορετικά, να πάρετε μια άλλη πορεία πάνω σε αυτά. Για ένα ολόκληρο δίμηνο ( Ιανουάριο –Φεβρουάριο, αλλά και τον μισό σχεδόν Μάρτιο) θα σας απασχολήσουν τα παιδιά, ο ερωτικό σας σύντροφος, ακόμη και ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Ασχοληθείτε γενικότερα με τα οικονομικά σας. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο, πολύ σημαντικό ξεκίνημα.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, εμφανίζεστε αρκετά δυναμικοί αυτή την περίοδο, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο να σας κάνει δυνατούς και δραστήριους. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Ένα οικογενειακό θέμα ενδεχομένως να σας φορτίζει τώρα, αλλά και για αρκετές μέρες ακόμη. Επίσης, θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα, το οποίο σας φορτίζει εξίσου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/187798/ta-zodia-tis-tetartis-21-ianoyarioy

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ