Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πανέμορφη ηθοποιός! [pic]

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πανέμορφη ηθοποιός! [pic]

Μπορεί τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της κάτι να σου θυμίζουν, αφού είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της νέας γενιάς

ο άλλοτε γλυκό και χαριτωμένο κοριτσάκι έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική γυναίκα, που έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την καθημερινή σειρά του «Γυναίκα χωρίς όνομα«.

 Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που κρατά χαμηλούς τόνους. Βέβαια, η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, αφού καθημερινά μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, η ίδια έκανε μια αναδρομή και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της.
«Παθαίνετε και εσείς μια νοσταλγία όταν βρίσκετε τέτοιες παλιές φωτογραφίες σας ? Είναι η εποχή που με ένοιαζε μόνο να μετράω πόσα παγωτά έφαγα και πότε θα ενώσουν οι γονείς μου τις καρέκλες να κοιμηθώ όταν βγαίναμε βόλτα», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ