Γιώργος Αγγελόπουλος: Απόλαυσε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή επί σκηνής

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απόλαυσε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή επί σκηνής

Οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό!

Πριν από περίπου δύο χρόνια δημοσιεύματα και φωτογραφίες ήθελαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλου να είναι ζευγάρι. Η γνωστή ηθοποιός και ο νικητής του Survivor 1 δεν επιβεβαίωσαν ποτέ την είδηση παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στιγμιότυπα που έδειχναν ότι δεν είναι μόνο φίλοι. Μπορεί η σχέση να «χάλασε», όμως οι δυο τους δεν έπαψαν να αλληλοστηρίζονται.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» βρέθηκε στο θέατρο Άκροπολ, προκειμένου να παρακολουθήσει το μιούζικαλ «Hairspray«, όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Κόκλας, ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάθισε στην πρώτη σειρά του θεάτρου και απόλαυσε τις ερμηνείες και τα τραγούδια των πρωταγωνιστών.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο ίδιος βρέθηκε στα καμαρίνια ώστε να συγχαρεί τους ηθοποιούς και φωτογραφήθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή, στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram.

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζονται και στην ταινία με την υπογραφή του πρώτου και τίτλο «Χαλβάη 5-0», που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιανουαρίου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ