“Κόλαση”! Αμαρτωλή καλόγρια από την εκκλησία των Μορμόνων σε ταινίες… πορνό και μοντέλο του Penthouse! Οι καταπιέσεις που οδήγησαν στην επανάσταση!

“Κόλαση”! Αμαρτωλή καλόγρια από την εκκλησία των Μορμόνων σε ταινίες… πορνό και μοντέλο του Penthouse! Οι καταπιέσεις που οδήγησαν στην επανάσταση!

Μπορεί να… έχασε την πίστη της, όμως η ίδια κέρδισε ένα σωρό πιστούς ακόλουθους με την μετέπειτα καριέρα της

Ο λόγος για την Addie Andrews, μια 30χρονη πορνοστάρ, της οποίας το σημερινό lifestyle δεν θυμίζει σε τίποτα (τουλάχιστον επιφανειακά) την προηγούμενη ζωή της ως ταπεινής «ιεραποστόλου» της εκκλησίας των Μορμόνων (Επίσημη ονομασία, Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών).
Η εντυπωσιακή ξανθιά, που πρόσφατα αναδείχθηκε «Pet of the Month» του περιοδικού Penthouse, μίλησε για τους λόγους που την τράβηξαν στην εκκλησία των Μορμόνων και εκείνους που την έκαναν να την εγκαταλείψει και να στραφεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Η Addie Andrews μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη των Βορειοδυτικών ΗΠΑ με «περιορισμένες ελευθερίες». Οι θρήσκοι γονείς της ήταν αρκετά αυστηροί, όμως της επέτρεψαν να διαλέξει η ίδια τη θρησκεία της επιλογής της. Όταν έκλεισε τα 17, επέλεξε να γίνει μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.
«Με καλωσόρισαν στους κόλπους τους, ήταν πολυ καλοί μαζί μου» θυμάται σήμερα η ξανθιά καλλονή που, όταν έγινε μέλος της εκκλησίας με τους αυστηρούς κανόνες για το προγαμιαίο σεξ, είχε κάνει μόνο μια φορά έρωτα στη ζωή της. Η ένταξή της στους κόλπους των Μορμόνων σήμαινε ότι θα έπρεπε να συμμορφωθεί πλήρως με αυτόν τον κανόνα, όπως και με τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ