Κορωνοϊός – Βρετανία: Νοσοκόμα 21 ετών έχει ετοιμάσει τη… διαθήκη της

Κορωνοϊός – Βρετανία: Νοσοκόμα 21 ετών έχει ετοιμάσει τη… διαθήκη της

Η Κέιτ Ο' Φλάχερτι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού προσφέροντας βοήθεια σε ασθενείς όλων των ηλικιών

Είναι ένα νέο κορίτσι γεμάτο όρεξη που έχει όλη τη ζωή της μπροστά της. Αντιμετωπίζοντας όμως την σκληρή πραγματικότητα, μία 21χρονη νοσοκόμα από το Δουβλίνο ένιωσε την ανάγκη να γράψει τη διαθήκη της. Μόνο ο σύντροφός της ξέρει πού την έχει κρύψει.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», καθημερινά η Κέιτ Ο’ Φλάχερτι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού προσφέροντας βοήθεια σε ασθενείς όλων των ηλικιών.

Η Κέιτ ξέρει ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις κι ότι η ίδια παίζει με τη φωτιά κάθε φορά που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συμπολίτες της που νοσούν από τον Covid- 19. Επιπλέον, θεωρεί απαράδεκτες τις αμοιβές του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

«Νοσηλευτές και γιατροί παίζουμε κορώνα -γράμματα τη ζωή μας», γράφει στα social media με τους χρήστες να την επικροτούν για την γενναιότητά της και να της δίνουν κουράγιο.

Η ίδια παραδέχεται ότι πολλές φορές λυγίζει…νιώθει ότι δεν θα τα καταφέρει.. ότι θα πεθάνει. Σε ανοιχτή επιστολή στο διαδίκτυο, καλεί όλους όσοι είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, να μείνουν στο σπίτι, και να μπουν στην θέση των γιατρών και των νοσηλευτών.

«Δεν θέλουμε να μας αποκαλείτε ήρωές σας… Θέλουμε να αγωνιστείτε μαζί μας, για να διασφαλίσουμε ότι οι νοσηλευτές, οι φοιτητές και οι γιατροί θα λάβουν την αμοιβή που μας αξίζει. Χρειαζόμαστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τη ζωή του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού», γράφει στην επιστολή της.

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να της συμπαρασταθούν:

Η Μίριαν Ο Κόνελ της γράφει: «Προς Θεού, Κέιτ είναι δύσκολο να κάνεις την διαθήκη σου αλλά επίσης δεν μπορώ να φανταστώ αυτό που ζεις. Ελπίζω ότι είσαι καλά».

Από την πλευρά της, η Τζανίκα της λέει ότι είναι τρομερό σε αυτήν την ηλικία να γράφει την διαθήκη της: «Κέιτ, αυτό είναι φρικτό όταν το σκέφτεσαι στα 21. Λυπάμαι τόσο πολύ που πρέπει να σκεφτείς να κάνεις διαθήκη».

«Σας είμαστε ευγνώμονες , σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Εσείς που είστε στην πρώτη γραμμή, να μείνετε ασφαλείς», προσθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ