Στο τραπέζι η «κατάργηση» του SMS στο 13033 – Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 4 Μαΐου

Στο τραπέζι η «κατάργηση» του SMS στο 13033 – Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 4 Μαΐου

Κορωνοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Την σταδιακή κατάργηση της αποστολής του SMS στο 13033 επεξεργάζονται στο κυβερνητικό επιτελείο παράλληλα με το σχέδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Προς επίρρωσιν των πληροφοριών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων έκανε λόγο για πρόθεση της κυβέρνησης «το έντυπο και το SMS να φύγουν από την καθημερινότητά μας, θα ενημερωθείτε σταδιακά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πρόωρο να ανακοινωθεί ημερομηνία για μία τέτοια εξέλιξη ειδικά μετά και τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας έως τις 04 Μαΐου. Οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν στην πρώτη δέσμη μέτρων αποκλιμάκωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας να συγκαταλέγεται και κάποια χαλάρωση των απαιτήσεων σχετικά με το SMS και τα έντυπα μετάβασης.

Ο τρόπος χαλάρωσης ακόμη εξετάζεται αλλά ενώνοντας τα παζλ των διάσπαρτων κυβερνητικών δηλώσεων, είναι πιθανόν για παράδειγμα να διατηρηθεί για συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού. Για παράδειγμα άδεια εξόδου μπορεί να στέλνουν οι άνω των 65 ετών για να βγουν από το σπίτι. Εννοείται πως και γεωγραφικά θα ελεγχθεί ποιες περιοχές είναι πιο άμεσου κινδύνου και αναλόγως θα αίρονται οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ