Ολυμπιακός : Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Προτό

Ολυμπιακός : Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Προτό

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι στην πέμπτη θέση της λίστας με τους τερματοφύλακες που έκαναν τις περισσότερες αποκρούσεις στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό ήταν από τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βέλγος πορτιέρε είναι μάλιστα στην πεντάδα με τους γκολκίπερ που έκαναν τις περισσότερες αποκρούσεις στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων.

Ο Προτό πραγματοποίησε 24 επεμβάσεις και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής κατάταξης. Στο σχετικό δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας γίνεται αναφορά στις καλές εμφανίσεις του Βέλγου πορτιέρε, με την επισήμανση πως τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που είχε απέναντι του την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους.

Ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο Ιμπραΐμ Σέχιτς της Κάραμπακ με 35 αποκρούσεις και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Γιασμίν Χαντάνοβιτς της Μάριμπορ με 32 επεμβάσεις. Τρίτης στη σχετική λίστα είναι ο Ιγκόρ Ακινφέεφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 29 αποκρούσεις και τέταρτος ο Αντρέι Πιάτοφ της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 25 επεμβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ