Μενεγάκη: Η Ελένη φεύγει από τον Alpha και κλείνει την πόρτα

Μενεγάκη: Η Ελένη φεύγει από τον Alpha και κλείνει την πόρτα

Από την αρχή του χρόνου είχε γραφτεί πως η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει να γύγει από τον Alpha.

Από τότε ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Η ίδια η Ελένη όμως, όπως συνηθίζει, τηρούσε όλο αυτό το διάστημα απόλυτη σιγή. Και τώρα που το είπε το έκανε με τους δικούς της όρους αποδεικνύοντας άλλη μια φορά πως δεν είναι τυχαία εκεί που είναι. Και πως η ευφυία της πέραν της ομορφιάς της, έχει παίξει τεράστιο ρόλο στο «χτίσιμο» του brand Ελένη Μενεγάκη.

Αν βάζαμε τίτλο στα λεγόμενά της χθες στην ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον Alpha, αυτός θα ήταν τηλεοπτικός…»Η ζωή που δεν έζησε» γιατί η Ελένη -κι εδώ είμαστε και θα το δείτε- δεν φεύγει από την τηλεόραση για πάντα. Κάνει για την ίδια την πιο έξυπνη κίνηση. Αλλά παράλληλα δεν θέλει να νιώσει το κοινό της προδομένο. Οτι τους εγκαταλείπει. Δεν θέλει να της θυμώσουν. Δεν θέλει να μείνουν με την σκέψη πως τους αφήνει για τα λεφτά που δεν δόθηκαν.

Που μεταξύ μας κάθε επαγγελματίας -και η Ελένη, είτε τη γουστάρει κάποιος είτε όχι, είναι αδιαμφσβήτητα επαγγελματίας- έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί τον εαυτό του όπως θέλει και να ζητήσει όσα ο ίδιος πιστεύει πως αξίζει. Η Ελένη όμως ξέρει πως αυτό δυνητικά μπορεί να της στοιχίσει. Απευθύνεται λοιπόν στην ανθρώπινη διάσταση της αποχώρησής της και όχι στα λογιστικά. Θέλω να ζήσω… Ποιός μπορεί να της το αρνηθεί;

Η Ελένη είναι εξαιρετικά ευφυής
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την ίδια, το ξέρει μόνο εκείνη. Όχι φυσικά πως θα γλιτώσει από το κυνήγι για μια φωτογραφία. Εκτός κι αν φύγει στο εξωτερικό. Που και πάλι, επειδή δεν πρόκειται ποτέ να απεμπλακεί από την επαφή της με τον κόσμο που την αγαπάει θα φροντίσει να δίνει η ίδια εικόνες από τη ζωή της μέσω των εξαιρετικά ενεργών της social media.

Γιατί η Ελένη μπορεί να μην είναι, όπως η ίδια ανακοίνωσε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην μικρή οθόνη, αλλά σας βάζουμε ότι στοίχημα θέλετε, πως θα είναι στη σκέψη των τηλεθεατών της και σε τακτική επαφή μαζί τους.

Κι επειδή πολλά μπορεί να ακουστούν από εδώ και πέρα και για να είμαστε δίκαιοι, ναι η Ελένη Μενεγάκη έπαιρνε πολλά χρήματα για τα δεδομένα ειδικά της εποχής. Η Ελένη όμως έφερνε πολύ περισσότερα από αυτά που έπαιρνε -ανεξαρτήτως τηλεθέασης- γιατί είναι η ίδια ακριβό brand name. Αν δεν τα έφερνε κανείς επιχειρηματίας με σώας τας φρένας δεν θα της τα έδινε κιόλας για τα ωραία της μάτια και μόνο.

Και η αποχώρησή της -μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- είναι ένα πλήγμα για το κανάλι του Alpha. Μικρό ή μεγάλο, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Και πιστέψτε μας πολύ άμεσα.

Δεν ξέρουμε αν όταν έφυγε από τον Ant1 της είχαν πει οτι ο αστρολογικός της χάρτης έδειχνε πως θα περάσει μεγάλη πόρτα, αλλά την πόρτα των Στούντιο Pro η Ελένη Μενεγάκη την πέρασε περίπου 792.000 φορές (μπες-βγες) αυτές τις 15 τηλεοπτικές σεζόν που παρουσίαζε την εκπομπή της. (Μην ψάχνετε, έχουμε κάνει τις μαθηματικές πράξεις). Κι εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές αφού ήταν το πιο σίγουρο μέρος για τους φωτογράφους για να την εντοπίσουν και να την ακολουθήσουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι την επόμενη…πόρτα της, εις το επανιδείν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ