Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι της ελληνικής showbiz – Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου!

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι της ελληνικής showbiz – Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου!

Αυτή κι αν είναι είδηση! Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχει φύγει πλέον από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου.

Η τελευταία φορά που πόζαραν αγκαλιά ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Ιάσονα.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, χαμηλών τόνων και σε κάθε του εμφάνιση έδειχναν ότι είναι ερωτευμένοι και ουδείς είχε καταλάβει ότι υπήρξαν προβλήματα στη σχέση τους.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Ιάσονας στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία και φροντίζουν να του αφιερώνουν τον χρόνο που πρέπει.

Μάλιστα, είχαν γιορτάσει την δέκατη επέτειο του γάμου τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την διάρκεια της νυχτερινής τους εξόδου.

Δείτε ποιο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και… πώς είχαν γιορτάσει την δέκατη επέτειο γάμου που έμελλε να είναι και η τελευταία του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ