Με total black και smokey eyes εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη

Με total black και smokey eyes εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη

Αποκαλύπτει τα μυστικά του look της μέσα από το instagram.

Κάθε εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, είναι ένας μικρός αποχαιρετισμός. Η παρουσιάστρια του Alpha ανακοίνωσε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ότι από τη νέα χρονιά δεν θα είναι σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό αλλά αντίθετα θα ειναι ελεύθερη να κάνει πράγματα που θέλει. Τις μέρες που ακολούθησαν συνεχίζει να έχει καθημερινή επαφή με το κοινό της όχι μόνο μέσα από την εκπομπή “Ελένη” αλλά και τα social media όπου μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς και του στιλ της.

Μπορεί το insragram μπορεί να ήταν πάντα η αγαπημένη της συνήθεια αλλά φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα αφού θα είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους θαυμαστές της. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να ανεβάζει καθημερινά στιγμές από τη ζωή της αλλά προς το παρόν δεν τους αφήνει παραπονεμένους.

Από τις στιγμές με τους αγαπημένους της συνεργάτες, μέχρι το outfit και το μακιγιάζ της. Από την εκπομπή της Πέμπτης μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Τάσο Τεργιάκη, το μακιγιάζ της για το οποίο επέλεξε smokey eyes αλλά και το total black σύνολό της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε διαλέξει το μαύρο παντελόνι που φόρεσε λίγες μέρες νωρίτερα και το συνδύασε με ένα μαύρο κοντομάνικο ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε το look της με μία λεπτή μαύρη ζώνη Ferragamo και πέδιλα Nak Shoes ενώ σημείωσε σε μία από τις αναρτήσεις της: “Black is… the new black!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ