«Μέλι έσταξε» για τον Γκατούζο ο Λίπι

«Μέλι έσταξε» για τον Γκατούζο ο Λίπι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζενάρο Γκατούζο ο Μαρτσέλο Λίπι, με τον πρώην τεχνικό της Κίνας και της Ιταλίας να αποθεώνει τον κόουτς της Νάπολι.

Από την στιγμή, που ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε τα ηνία της Νάπολι, οι «παρτενοπέι» πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με την πανδημία του κορωνοϊού να τους ανακόπτει την πορεία. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι κλήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα του Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι.

Ο 72χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ, τονίζοντας πως σιγά σιγά γίνεται κορυφαίος προπονητής, βελτιώνοντας τους «παρτενοπέι». Ο Λίπι αποθέωσε λοιπόν τον Γκατούζο, ενώ υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας ετοιμάζεται να τον ανταμείψει, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρτσέλο Λίπι για τον Τζενάρο Γκατούζο:

«Ο Κόντε είναι ένας κορυφαίος προπονητής. Ο Γκατούζο γίνεται κι αυτός. Έχει βελτιωθεί και το δείχνει στη Νάπολι. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο, όταν έδειχνε πως είναι σχεδόν τέλος εποχής για την ομάδα, με τραυματισμούς και δύσκολες καταστάσεις. Κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα δείχνοντας σοφία, ηρεμία, συνέπεια, ακόμα και ακαμψία στην συμπεριφορά μερικών. Μπορούμε να δούμε τώρα πως έχει γίνει πλέον ομάδα του Γκατούζο.

Ο Ρίνο έχει το πάνω χέρι. Κέρδισε με 1-0 στον πρώτο αγώνα και η ρεβάνς είναι εντός έδρας. Αλλά κάθε μέρα θα πρέπει να επαναλαμβάνει στους παίκτες τους πως δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ή υπολογισμοί που μπορούν να γίνουν. Πρέπει να είσαι επιθετικός και να μην κάνεις κανένα λάθος. Είμαι σίγουρος πως κι ο Κόντε κάνει το ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ