Χωρίς επτά παίκτες η Παρί για το Final-8 του Champions League

Χωρίς επτά παίκτες η Παρί για το Final-8 του Champions League

Η Παρί πιθανό να μην έχει επτά παίκτες για το Final-8 του Champions League, καθώς λήγουν τα συμβόλαια τους στις 30 Ιουνίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πιθανό να μην έχει στη διάθεση της επτά παίκτες για το Final-8 του Champions League, καθώς τα συμβόλαιο των Τιάγκο Σίλβα, Καβάνι, Κουρζαβά, Τσούπο-Μοτίνγκ, Σέρχιο Ρίκο, Μενιέ και Κουασί ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Όπως όλα δείχνουν η τελική φάση του Champions League θα ολοκληρωθεί στο διάστημα 15-23 Αυγούστου στη Λισαβόνα. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση των 16 και πολλές ομάδες ετοιμάζουν βαλίτσες για την πορτογαλική πόλη, έτσι ώστε να λάβουν μέρος στο Final-8. H ομάδα από το Παρίσι πολύ πιθανό να ταξιδεύσει χωρίς επτά παίκτες της, καθώς θα μείνουν ελεύθεροι.

Τα συμβόλαια αυτών των παικτών ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα, για το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την Παρί στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, καθώς μέχρι τότε μπορεί να έχουν βρει άλλη ομάδα.

Τέλος, σύμφωνα με τον Λεονάρντο που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο, ο Καβάνι και ο Τιάγκο Σίλβα πολύ πιθανό να δώσουν το παρόν στη Λισαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ