Βίρτους: Αύξηση του μπάτζετ της κατά 20%

Βίρτους: Αύξηση του μπάτζετ της κατά 20%

Οι Ιταλοί δεν θα ρίξουν το μπάτζετ τους και θα προχωρήσουν σε μία γενναία αύξησή του, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μέσω του Eurocup, το εισιτήριό τους για την Ευρωλίγκα.

Η Βίρτους Μπολόνια ήταν από τις ομάδες που περίμεναν στην… γωνία για την φυγή του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα. Αυτό δεν έγινε βέβαια πραγματικότητα, με τους Ιταλούς πάντως να μην αλλάζουν στάση και να έχουν στόχο η ομάδα τους να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη την επόμενη σεζόν.

Παρά την πανδημία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την εξάπλωση του κορωνοϊού, η Βίρτους δεν έχει σκοπό να ρίξει το μπάτζετ της όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη.

Κάθε άλλο, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της, Λούκα Μπαράλντι, θα αυξήσει το μπάτζετ της κατά 20%.

«Με μεγάλη προθυμία, και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, ο ιδιοκτήτης μας, Μάσιμο Ζανέτι, αποφάσισε προσωπικά να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της σεζόν που ολοκληρώθηκε και να αυξήσει το μπάτζετ κατά 20%», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική ομάδα θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν στο EuroCup και μεγάλη της επιθυμία είναι να πάρει μέρος στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ