Άλλος άνθρωπος η Mia Khalifa! Η «νέα» της μύτη κόστισε… 15.000 δολάρια! (Photos)

Άλλος άνθρωπος η Mia Khalifa! Η «νέα» της μύτη κόστισε… 15.000 δολάρια! (Photos)

Η πλαστική επέμβαση που άλλαξε εντελώς το πρόσωπό της

Η Mia Khalifa είναι μια από τις πλέον γνωστές πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών παγκοσμίως. Μπορεί η καριέρα της στον χώρο αυτό να έχει σταματήσει και πλέον εκείνη να ασχολείται με άλλα πράγματα στην ζωή της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Λιβανέζα έχει σταματήσει να απασχολεί τον αντρικό πληθυσμό.

Μπορεί για εκείνους να αποτελεί αντικείμενο πόθου, ωστόσο εκείνη είχε από μικρή μεγάλο θέμα με την μύτη της. Δεν της άρεσε και θεωρούσε ότι αδικεί το πρόσωπό της και την εξωτερική της εμφάνιση στο σύνολό της. Για όλα όμως πάντα υπάρχει μια λύση! Και η Mia Khalifa κατέφυγε πρόσφατα στον πλαστικό χειρουργό της για να την φτιάξει. Η επέμβαση μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 δολάρια!

Και ο πόνος θα είναι αρκετός για κάποιο καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ωστόσο… μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Δεν ένιωθε άνετα με την μύτη της, την άλλαξε και τώρα έχει ανέβει η ψυχολογία της και νιώθει πολύ καλύτερα. Μάλιστα ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ντυθεί και νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Robert Sandberg.

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ