La Casa de Papel : H «Tokio» μόλις ξετρέλανε τους Έλληνες θαυμαστές της

La Casa de Papel : H «Tokio» μόλις ξετρέλανε τους Έλληνες θαυμαστές της

H «Tokio» μόλις ξετρέλανε τους Έλληνες θαυμαστές της

Η Úrsula Corberó την οποία γνωρίσαμε ως Tokio στη δημοφιλή σειρά του Νetflix La Casa de Papel, ανέβασε πριν λίγες ώρες κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, οι οποίες ξετρέλαναν τους Έλληνες θαυμαστές της.

Ο λόγος είναι επειδή η ηθοποιός συνόδεψε τις φωτογραφίες με μια φράση στα ελληνικά γράφοντας «Χορεύω twerk μόνη», φορώντας ένα φουστάνι σε αρχαιοελληνικό στυλ.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια επαγγελματική φωτογράφιση ή αν η Corberó θέλει να προϊδεάσει το κοινό για κάποιο επόμενο ρόλο σχετικό με Ελλάδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες χρήστες, έδωσαν τα… ρέστα τους στα σχόλια.

Ακολουθεί η δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορεύω twerk μόνη 🦋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

Μέχρι στιγμής, ο μοναδικός ρόλος που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υποδυθεί η Ισπανίδα ηθοποιός είναι εκείνος της αισθησιακής Baroness στην ταινία Snake Eyes. Το Snake Eyes αποτελεί το κινηματογραφικό spinoff των G.I. Joe. Οι G.I. Joe (Global Integrated Joint Operating Entity) είναι μια εκλεκτή στρατιωτική ομάδα, η οποία ενεργεί κάτω από ειδικές περιστάσεις. Τη Baroness την είχε υποδυθεί επίσης η ηθοποιός Sienna Miller στην ταινία G.I. Joe: The Rise of Cobra το 2009.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ