To10.gr στο κινητό σου

To10.gr στο κινητό σου

Είστε μακριά από τον υπολογιστή σας και θέλετε ενημέρωση; Τώρα μπορείτε να έχετε to10.gr μαζί σας κάθε στιγμή. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν στο κινητό ή το tablet το νέο πρωτοποριακό App για Android και iOS συσκευές.

Το 1o.gr site παίζει μεγάλη μπάλα και στα apps. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή του to10.gr για συσκευές android και ios και περιηγηθείτε ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα στο περιεχόμενο της κορυφαίας ενημερωτικής ιστοσελίδας, από το κινητό σας ή το tablet.

Μάθετε όλα όσα συμβαίνουν στην αθλητική (και όχι μόνο) επικαιρότητα του πλανήτη, δείτε βίντεο, μελετήστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, διαβάστε απόψεις, παρακολουθήστε Live όλες τις αναμετρήσεις, ακολουθήστε την αγαπημένη σας ομάδα και μοιραστείτε τα όλα στα social media (Facebook, Twitter, Instagram).

Είστε μακριά από τον υπολογιστή σας και θέλετε άμεση ενημέρωση όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Έχετε to10.gr μαζί σας κάθε στιγμή. Κατεβάστε το δωρεάν…

Για iOS πατήστε εδώ: https://itunes.apple.com/gr/app/to10-gr/id1334618215

Για Android πατήστε εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.to10app

Επίσης, μη χάσετε τη μοναδική εμπειρία να περιπλανηθείτε στο mobile site του to10.gr. Επιλέξτε εσείς τη μορφή που σας βολεύει (mobile view, desktop view, blog view) και απολαύστε την καθημερινή σας πληροφόρηση από την πιο έγκυρη πηγή αθλητικής ενημέρωσης της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ