Μέσι, Ράμος, Μόντριτς: Η οικογένεια Σίμσον μεγαλώνει (pics)

Μέσι, Ράμος, Μόντριτς: Η οικογένεια Σίμσον μεγαλώνει (pics)

Ο καλλιτέχνης Stefano Monda σχεδίασε πασίγνωστους ποδοσφαιρικούς αστέρες ως μέλη της οικογένειας Σίμσον και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Η Oικογένεια Σίμσον (The Simpsons), η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, από τις πλέον επιτυχημένες της αμερικάνικης τηλεόρασης με παγκόσμια απήχηση είναι ευρέως γνωστή. Πρόκειται για ιδιότυπη σάτιρα της μεσοαστικής Αμερικής, με κεντρικούς ήρωες τα μέλη μιας απίθανης οικογένειας.

Ο πατέρας Χόμερ, η μητέρα Μαρτζ και τα τρία παιδιά τους, Μπαρτ, Λίζα και Μάγκι. Δημιουργός της σειράς είναι ο σπουδαίος σύγχρονος καρτουνίστας Ματ Γκρέινιγκ.

Ως εδώ αυτά είναι, λίγο ή πολύ, γνωστά… Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, Λούκα Μόντρις, μαζί με την οικογένειά του. Τα αδέρφια Ερνάντες, ο Λιονέλ Μέσι με τη σύζυγό του, ο Βραζιλιάνος αστέρας, Νεϊμάρ, μαζί με την σύντροφό του.

Όλοι τους, ως μέλη της οικογένειας Σίμσον, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί. Ο καλλιτέχνης Stefano Monda δημιούργησε σχέδια ποδοσφαιριστών σαν να ήταν κάτοικοι του Σπρίνγκφιλντ!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ