ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στο «to10.gr» (VID)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στο «to10.gr» (VID)

Άλλες αρένες, ίδιοι… μονομάχοι: Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάνει σέντρα στον αγωνιστικό χώρο του «to10.gr» επιβεβαιώνοντας το «πρωτόγνωρο» της σύγχρονης Ελλάδας. Τη σύγκρουση των ίδιων «ισχυρών» προσώπων σε ποδοσφαιρική και πολιτική σκηνή. Πως νιώθει ανάμεσα στα… βουνά! Η πιο… επώνυμη και ταυτόχρονα η πλέον «άχαρη» καρέκλα του ελληνικού αθλητισμού. Εκείνη του Υφυπουργού Αθλητισμού. Του προσώπου που […]

Άλλες αρένες, ίδιοι… μονομάχοι: Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάνει σέντρα στον αγωνιστικό χώρο του «to10.gr» επιβεβαιώνοντας το «πρωτόγνωρο» της σύγχρονης Ελλάδας. Τη σύγκρουση των ίδιων «ισχυρών» προσώπων σε ποδοσφαιρική και πολιτική σκηνή. Πως νιώθει ανάμεσα στα… βουνά!

Η πιο… επώνυμη και ταυτόχρονα η πλέον «άχαρη» καρέκλα του ελληνικού αθλητισμού. Εκείνη του Υφυπουργού Αθλητισμού. Του προσώπου που έχει την υποχρέωση της εναρμόνισης όλων εκείνων των διαφορετικών κοινωνιών που συντονίζονται γύρω από τον κόσμο των σπορ!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βέβαια ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου του για να υποδεχθεί to10.gr απέφυγε να καθίσει στην… περίφημη καρέκλα του. Στάθηκε απέναντι στον Γιώργο Χελάκη για μια συζήτηση που ομολογουμένως θα μπορούσε να την κάνει με οποιοδήποτε φίλαθλο που θα είχε την τύχη να τον συναντήσει.

Μια κουβέντα με ανοιχτά χαρτιά. Για όλα. Για το πρωτόγνωρο της Ελλάδας να συγκρούονται σε πολιτική και ποδόσφαιρο οι ίδιοι «ισχυροί». Για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και ποιος τελικά είναι ο καλύτερος… υποβολέας του. Για τον περίφημο νόμο Κοντονή και πόσα τέλος πάντων προβλήματα μπορεί να έλυσε η εφαρμογή του. Για τη συνεργασία που έχει αυτόν τον καιρό με την FIFA και την UEFA. Ακόμη και για το αν νιώθει ακόμη «αριστερός»!

Το καλύτερο πάντως μας το κράτησε για το τέλος. Αποκάλυψε πως ενώ το Σάββατο εμφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος υποστηρίζει τη Λίβερπουλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ