Ψηφίστε τον MVP της 21ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 21ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον κορυφαίο παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Φινάλε και στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή μέσα από το σχετικό poll που ετοίμασε to10.gr. Κώστας Φορτούνης, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ομρι Αλτμαν, Τάσος Καραμάνος και Ευθύμης Κουλούρης οι πέντε που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα.

Κώστας Φορτούνης
Ηταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό στο εντυπωσιακό 4-1 επί της ΑΕΚ. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο γκολ και γενικότερα ήταν καταλυτικός στην εμφατική αντεπίθεση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχηγικός, ώθησε τους ερυθρόλευκους σε αυτή την επική ανατροπή.

Σέρτζιο Ολιβέιρα
Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν… σίφουνας από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 5-1 του ουραγού Απόλλωνα και ο Πορτογάλος μεσοπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους του δικεφάλου. Εδειξε ότι ξέρει πολύ μπάλα, τρέχοντας και μοιράζοντας παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Μάλιστα έβαλε και ένα σπουδαίο γκολ με το αριστερό στο 9’ για το 0-2.

Ομρι Αλτμαν
Σε ένα σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό και με την ομάδα του να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σημείωσε το μοναδικό γκολ των πράσινων στο πολύτιμο 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σκόραρε στο 16΄ με ωραίο γυριστό σουτ χαρίζοντας τρεις βαθμούς «βάλσαμο».

Τάσος Καραμάνος
Η Λαμία πανηγύρισε νίκη τεράστιας σημασίας με 3-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για το αποτέλεσμα αυτό. Με ένα αριστοτεχνικό σουτ από πλάγια δεξιά στην κίνηση, «κρέμασε» στο 57’ τον Στρέζο για το 0-1.

Ευθύμης Κουλούρης
Εκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ. Ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο τέρμα στο 0-2 του Ατρόμητου μέσα στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ. Βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο 11’ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να διαχειριστεί στη συνέχεια το ματς από θέση ισχύος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ