Ναντ : Αποβλήθηκε ο Κάρλος επειδή τον κλώτσησε ο διαιτητής

Ναντ : Αποβλήθηκε ο Κάρλος επειδή τον κλώτσησε ο διαιτητής

Μια απίστευτη φάση συνέβη στην αναμέτρηση της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κάρλος να ρίχνει καταλάθος τον διαιτητή του ματς και αυτός να του κάνει τάκλιν και στη συνέχεια να τον αποβάλλει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ναντ, για την 20η αγωνιστική, όμως στην εκπνοή του ματς διαδραματίστηκε ένα πρωτόγνωρο και απίστευτο σκηνικό.

Ο Ντιέγκο Κάρλος της Ναντ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για τον απλούστατο λόγο πως έριξε τον διαιτητή, Τόνι Σαπρόν, ο οποίος είναι το πρόσωπο της ημέρας στα ΜΜΕ της Γαλλίας για την αδιανόητη κίνηση που έκανε προς τον Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των καναρινιών, έτρεχε προς την άμυνά του για να προλάβει μία επίθεση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει τον διαιτητή, που κινούνταν δίπλα του.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, ο Κάρλος έκοψε ταχύτητα πίσω του για να μην τον χτυπήσει κι ο Σαπρόν έξαλλος του έκανε τάκλιν, σε μια φάση που πέρασε στην ιστορία του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Κάρλος τον κοιτούσε απορημένος, αλλά η απορία του έγινε οργή, όταν ο Σαπρόν του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αποβληθεί!

«Ο διαιτητής μου είπε πως απέβαλε τον Κάρλος γιατί θεώρησε πως τον έριξε επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Ο Ντιέγκο με διαβεβαίωσε πως δεν είχε πρόθεση και θα κάνουμε ένσταση στην ομοσπονδία για να διαγράψουμε την κόκκινη κάρτα», τόνισε μετά το ματς ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα.

Δείτε την απίστευτη φάση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ