Γιάννης : «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει ο Τζαμπάρι»

Γιάννης : «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει ο Τζαμπάρι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του Τζαμπάρι Πάρκερ στη δράση την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς.

Την επιστροφή του Τζαμπάρι Πάρκερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ανακοίνωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα αγωνιστεί την προσεχή Παρασκευή κόντρα στους Νικς έπειτα από πολλούς μήνες κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των ελαφιών επί των Σίξερς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επανένταξη του Τζαμπάρι.

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει ο Τζαμπάρι. Έχει περάσει δύο φορές αυτόν τον τραυματισμό και έχει δουλέψει σκληρά. Βλέπω ότι και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει σημαντικά, σε άμυνα κι επίθεση. Ελπίζω να ξαναβρούμε τη χημεία μας γρήγορα και να παίρνουμε νίκες», δήλωσε ο 23χρονος άσος.

Για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχουν σημειώσει οι Μπακς: «Το διασκεδάζουμε και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Συχνά μετά από τέτοια σερί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλαρώσεις. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ