Επικό : Έκαναν ανάλυση στο τάκλιν σεκιουριτά σε οπαδό (vid)

Επικό : Έκαναν ανάλυση στο τάκλιν σεκιουριτά σε οπαδό (vid)

Το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας με τη Νιουκάστλ μπορεί να μην ήταν σε εξέλιξη, η δουλειά για τους δημοσιογράφους, όμως, δεν σταματά ποτέ. Έτσι, στο σουηδικό κανάλι που μεταδίδει τους αγώνες της Premier League, είπαν να αναλύσουν το επαγγελματικό μαρκάρισμα σεκιουριτά σε εισβολέα του Σέλχερστ Παρκ.

Η εικόνα με τον εισβολέα (ή τους εισβολείς) να μπαίνει στο γήπεδο και τον σεκιουριτά (ή τους σεκιουριτάδες) να τρέχει στο κατόπι του προκειμένου να τον σταματήσει, είναι μια εικόνα που τείνει να γίνει συνηθισμένη. Υπάρχουν, άλλωστε και άνθρωποι που έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί από τα «ντου» τους στον αγωνιστικό χώρο, με πρώτο και καλύτερο τον Jimmy Jump.

Η απλή αναπαραγωγή της «είδησης» της εισβολής οπαδού στο τερέν του Σέλχερστ Παρκ, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον Κυριακάτικο αγώνα της Κρίσταλ Πάλας (του Λούκα Μιλιβόγεβιτς) με την Νιουκάστλ, θα ήταν κάτι -το λιγότερο- τετριμμένο. Έτσι, η εκπομπή του καναλιού Viasat (που έχει τα δικαιώματα της Premier League) το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Με τη βοήθεια των κατάλληλων γραφικών, οι άνθρωποι του σουηδικού καναλιού έκαναν εκ βαθέων ανάλυση του μαρκαρίσματος που δέχθηκε ο εισβολέας από τον σεκιουριτά, μαρκάρισμα που θα ζήλευε και ο καλύτερος αμυντικός του ράγκμπι!

«Νομίζω πως το μαρκάρισμα ήταν λίγο πιο δυναμικό από ότι θα χρειαζόταν, όμως ήταν καίριο και αυτό είναι το σημαντικότερο», σχολίαζε ο εκ των κεντρικών παρουσιαστών, ενώ έπαιζε το σχετικό video. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια από τον stewart του Σέλχερστ Παρκ, που και τον οπαδό σταμάτησε και κατάφερε να μην τραυματιστεί κανείς από το γυάλινο μπουκάλι μπίρας που κρατούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ