Ντένις Σμιθ, ο rookie που πηδάει στον… Θεό (vid)

Ντένις Σμιθ, ο rookie που πηδάει στον… Θεό (vid)

Ο Ντένις Σμιθ, διανύει την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς και θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα να κατακτήσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ερχόμενο All Star Game.

Ο 20χρονος Ντένις Σμιθ μπήκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ φέτος, προερχόμενος από το Πανεπιστήμιο της Νορθ Καρολάινα. Έγινε draft και επιλέχθηκε στο Νο.9 από τους Ντάλας Μάβερικς του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο ύψους 1.91μ γκαρντ των Μάβερικς αγωνίζεται ως βασικός στη πρώτη του χρονιά και σε 45 ματς ως τώρα στην σεζόν αγωνίζεται κατά μέσο όρο 29 λεπτά, προσφέροντας 14,7 πόνους και 4,8 ασίστ. Αυτό που τον ξεχωρίζει όμως είναι τα απίστευτα αλτικά του προσόντα και το θράσος του να κυνηγά το κάρφωμα ακόμα και μπροστά σε κατά πολύ ψηλότερους αντιπάλους.

Κάπως έτσι ο Σμιθ είναι δίκαια ένας από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game του ΝΒΑ που θα γίνει το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Θα διαγωνιστεί μαζί με τον… μπαρουτοκαπνισμένο Άαρον Γκόρντον των Ορλάντο Μάτζικ που κυνηγά σε τρίτο διαγωνισμό την πρώτη του νίκη, τον Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς που είχε συμμετάσχει και στον διαγωνισμό του 2015 και τον Λάρυ Νανς Τζούνιορ που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, πάλαι ποτέ παίκτη των Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς (1981-1994) που είχε κερδίσει τον αντίστοιχο διαγωνισμό του 1984.

Δείτε εδώ τα καλύτερα καρφώματά του φέτος, όπως τα έφτιαξαν σε βίντεο οι Ντάλας Μάβερικς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ