Η φανταστική ασίστ του Σανέ που… δεν μέτρησε ποτέ (vid)

Η φανταστική ασίστ του Σανέ που… δεν μέτρησε ποτέ (vid)

Ο Λερόι Σανέ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας τρεις παίκτες και πασάροντας στον Γκνάμπρι για να σκοράρει. Όμως σύμφωνα με το VAR o Άγγλος ήταν εκτεθειμένος, στερώντας την εντυπωσιακή ασίστ από τον Γερμανό εξτρέμ.

Ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου με τη Φράιμπουργκ έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2 σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το οποίο όμως θα μείνει στην ιστορία λόγω του ρεκόρ που ισοφάρισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με το 40ο τέρμα που σημείωσε πιάνοντας τον Γκερντ Μίλερ.

Πάντως αυτό δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό που συνέβη στην αναμέτρηση, με το VAR να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό… ρόλο και να ακυρώνει το γκολ του Γκνάμπρι ως οφσάιντ μετά την απίθανη ενέργεια του Λερόι Σανέ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός εξτρέμ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε με φανταστικές ενέργειες τρεις παίκτες της Φράιμπουργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Άγγλο για να κάνει -σε εκείνο το σημείο- το 1-2.

Όμως το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή πως η φάση δεν ήταν απόλυτα καθαρή, με τον Γερμανό ρέφερι να ακυρώνει τελικά το τέρμα και να… στερεί από τον Σανέ μια εντυπωσιακή ασίστ.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ