Μάντσεστερ Σίτι: Πασίγιο εν μέσω χειροκροτημάτων στον Αγουέρο (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Πασίγιο εν μέσω χειροκροτημάτων στον Αγουέρο (vid)

Παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον τίμησαν τον Σέρχιο Αγουέρο στο τελευταίο παιχνίδι του Αργεντινου στην Premier League.

Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει περισσότερο το όνομα του με την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός που της έδωσε ένα πρωτάθλημα ύστερα από 44 χρόνια αναμονής και πρώτος σκόρερ του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής που από την πρώτη στιγμή που έπαιξε για λογαριασμό των Πολιτών ήταν ξεκάθαρο ότι βρήκε το λιμάνι του. Άλλωστε σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι ήθελε να μείνει για 10 χρόνια σε αυτό το κλαμπ.

Έτσι, ο Αγουέρο κράτησε την υπόσχεση του. Δεκά χρόνια μετά από το παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι, που έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League, αποχαιρετά την Μάντσεστερ Σίτι. Το ματς κόντρα στην Έβερτον είναι το τελευταίο του σε επίπεδο Premier League με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να μην είναι στην βασική ενδεκάδα,ωστόσο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι 22 ποδοσφαιριστές τίμησαν τον Αργεντίνο θρύλο των Πολιτών, κάνοντας το καθιερωμένο pasillio.

Ο 32άχρονος επιθετικός ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι από το 2011 και στα δέκα χρόνια που αγωνίστηκε στην Premier League κατέκτησε 15 τίτλους και την ερχόμενη χρονιά από ότι φαίνεται θα αγωνιστεί δίπλα στον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι και στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ