Ο Μεντί αποθεώθηκε στην Σενεγάλη για την κατάκτηση του Champions League (vid)

Ο Μεντί αποθεώθηκε στην Σενεγάλη για την κατάκτηση του Champions League (vid)

Την αποθέωση για την κατάκτηση του Champions League από τους συμπατριώτες του γνώρισε ο Εντουάρντ Μεντί, όταν έφτασε στην Σενεγάλη για να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα.

Η Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι βρήκε στο πρόσωπο του Εντουάρντ Μεντί τον τερματοφύλακα που έψαχνε. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Κέπα ανάγκασε τον τότε τεχνικό των Μπλε, Φρανκ Λάμπαρντ να βγει στην μεταγραφική αγορά και να αναζητήσει τον πορτιέρο, ο οποίος θα της αλλάξει επίπεδο.

Εν τέλει ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας αποδείχθηκε ίσως η πιο σημαντική μεταφραφή των Μπλε την φετινή περίοδο, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η Τσέλσι επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Μάλιστα, ο 29άχρονος πορτιέρο είχε 9 clean sheet στην παρθενική του σεζόν στο Champions League.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι πριν από λίγες μέρες ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης για τα προσεχή φιλικά που θα δώσει με τον Μεντί να αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ