Το τρομακτικό πόστερ κάρφωμα του ΛαΒίν απέναντι στον Βαουλέτ που θέλει η AΕΚ! (vid)

Το τρομακτικό πόστερ κάρφωμα του ΛαΒίν απέναντι στον Βαουλέτ που θέλει η AΕΚ! (vid)

Ο Ζακ ΛαΒίν προσέφερε μια καταπληκτική φάση στο ματς μεταξύ των ΗΠΑ και της Αργεντινής, με θύμα τον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.

Ο Ζακ ΛαΒίν αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο αθλητικούς και εντυπωσιακούς παίκτες στον πλανήτη και αυτό δεν παρέλειψε να το δείξει στον αγώνα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με την αντίστοιχη της Αργεντινής.

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς είναι ιδιαίτερα γνωστός στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα για τις αθλητικές του ικανότητες και την δυνατότητά του να τελειώνει ουκ ολίγες φάσεις με δυναμικά καρφώματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει κερδίσει δύο διαγωνισμούς διαγωνισμούς καρφωμάτων στην καριέρα του, πράγμα που έχουν καταφέρει ελάχιστοι παίκτες στην ιστορία του NBA.

Στο ματς των Ηνωμένων Πολιτειών με την Αργεντινή, ο ΛαΒίν βρήκε ανοιχτό διάδρομο, πήρε τα βήματα και πραγματοποίησε ένα απίστευτο κάρφωμα με το ένα χέρι, κάνοντας πόστερ τον αντίπαλο Αργεντινό που σε εκείνη τη φάση, έτυχε να είναι ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, ο παίκτης με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Δείτε το εντυπωσιακό τελείωμα του ΛαΒίν μπροστά στον Βαουλέτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ