Επίσημα στο Περιστέρι ο Μπράουν (vid)

Επίσημα στο Περιστέρι ο Μπράουν (vid)

Την απόκτηση του Τσαντ Μπράουν για ένα χρόνο ανακοίνωσε επίσημα το Περιστέρι.

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Περιστέρι, καθώς μετά την επιστροφή του Γιανίκ Μορέιρα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του ,25χρονου σέντερ Τσαντ Μπράουν, για ένα έτος.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Τσαντ Μπράουν (25 ετών, 2,06), ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα κοντά στο καλάθι, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του

Ο Τσαντ Μπράουν γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1996 στην Ντελτόνα της Φλόριντα. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ και έχει ύψος 2,06μ. Είναι απόφοιτος του UCF Knights με το οποίο είχε 4 πόντους μέσο όρο και 3,9 ριμπάουντ σε 116 παιχνίδια στην κολεγιακή του καριέρα σε 14,7 λεπτά συμμετοχής.

Έχει αγωνιστεί στη G-League με τους Texas Legends την περίοδο 2019-20 και σε 42 συνολικά παιχνίδια είχε 5,4 πόντους και 6,2 ριμπάουντ.

Την περυσινή σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε με την φανέλα του Μεσολογγίου στην Stoiximan Basket League, όπου σε 10 αγώνες είχε 12,7 πόντους και 8,8 ριμπάουντ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γερμανία και την Γκίσεν, όπου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια έχοντας 4,3 πόντους και 3,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Τσαντ Μπράουν στον Καναδά με τους Guelph Nighthawks, με τους οποίους σε 5 παιχνίδια είχε 13,4 πόντους μέσο όρο, 10,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26,2 λεπτά συμμετοχής».

Το Περιστέρι καλωσορίζει τον Τσαντ Μπράουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ