Αποχώρησε από συνέντευξη Τύπου με κλάματα η Οσάκα (vid)

Αποχώρησε από συνέντευξη Τύπου με κλάματα η Οσάκα (vid)

H Ναόμι Οσάκα αποχώρησε με κλάματα από τη συνέντευξη Τύπου για το Cincinnati Masters, έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου.

Τον περασμένο Μάιο, η Ναόμι Οσάκα είχε προκαλέσει αίσθηση με την αποχώρησή της από το Roland Garros,, αλλά και την απουσία της από τις συνεντεύξεις Τύπου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επικαλούμενη την ψυχική της υγεία.

Με το Masters στο Cincinnati να έχει ξεκινήσει, η Γιαπωνέζα τενίστρια αποφάσισε να βρεθεί ξανά ενώπιον δημοσιογράφων για να μιλήσει πρώτη φορά έπειτα από το γαλλικό Open. Όμως κάποιος από αυτούς τη ρώτησε με επιθετικό ύφος, πως μια αθλήτρια του δικού της βεληνεκούς δεν αρέσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου.

Παρά την προσπάθεια της υπεύθυνης να προχωρήσει στην επόμενη ερώτηση, η Οσάκα ξεκίνησε να απαντά, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο ατζέντης της νεαρής τενίστριας, μίλησε στη συνέχεια για το συμβάν, αναφέροντας πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι η επιτομή του γιατί οι παίκτες και τα media δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Η τοποθέτησή του:

«Ο νταής από το Cincinnati Enquirer (σ.σ. το μέσο που εργαζόταν ο δημοσιογράφος) είναι η επιτομή του γιατί οι σχέσεις των παικτών και των μέσων είναι τόσο κακές αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο Zoom, θα συμφωνήσουν πως ο τόνος του ήταν λάθος και ο μοναδικός του σκοπός ήταν να εκφοβίσει την παίκτρια.

Πραγματικά απαίσια συμπεριφορά. Και αυτός ο υπαινιγμός ότι η Naomi χρωστάει την επιτυχία της στην προβολή από τα media είναι ένας μύθος, μην είσαι τόσο καλομαθημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ