Ολα τα γκολ του… δράματος – Βγήκε ο Τσούμπερ, κατέρρευσε η ΑΕΚ (Vids)

Ολα τα γκολ του… δράματος – Βγήκε ο Τσούμπερ, κατέρρευσε η ΑΕΚ (Vids)

Η απίστευτη ανατροπή του ΟΦΗ, η κατάρρευση της ΑΕΚ μετά την έξοδο του Τσούμπερ και τα 14 λεπτά του δράματος στο Γεντί Κουλέ.

Απίστευτο κι όμως… ΑΕΚ. Η Ενωση κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο Γεντί Κουλέ εναντίον του ΟΦΗ. Προηγήθηκε 1-0 με τον Αραούχο στο 15′. Στο 36′ έχασε τον Λιβάι Γκαρσία με κόκκινη κάρτα, αλλά παρά ταύτα, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με παίκτη λιγότερο (41′ Τσούμπερ, 64 Ανσαριφάρντ). Και να πάρει προβάδισμα τριών γκολ. Ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη. Μια μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση. Η οποία, ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ!

Οσο απίστευτο κι αν φαντάζει, όσο τρελό, άλλο τόσο πραγματικό ήταν το σενάριο που εκτυλίχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΦΗ. Εκεί όπου οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, κατάφεραν κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε 14 λεπτά, έφεραν τα πάνω κάτω!

Στο 75′ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαλε από το παιχνίδι τον κορυφαίο της Ενωσης σε ακόμη ένα παιχνίδι, Στίβεν Τσούμπερ. Και επήλθε καταποντισμός. Καθώς ο Πέτρος Μάνταλος, που τον αντικατέστησε, δεν κατάφερε ποτέ να έχει την επίδραση του Ελβετού.

Στο 78′ ο Νέιρα μείωσε με κεφαλιά από κοντά. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ανησύχησαν. Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ πιο πιεστικά στο 84′. Πάλι ο Νέιρα, αυτή τη φορά με σουτ, που πιθανότατα κόντραρε, νίκησε τον Στάνκοβιτς. Με το παιχνίδι να παίρνει φωτιά!

Στο 90+2 η «φωτιά» του Γεντί Κουλέ έκαψε την ΑΕΚ. Ο Πραξιτέλης Βούρος εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή της ΑΕΚ και με το πρώτο γκολ στην καριέρα του έδωσε έναν σχεδόν… ιστορικής σημασίας βαθμό στον ΟΦΗ. Και παράλληλα βύθισε στην εσωστρέφεια την ΑΕΚ…

To 0-1

To 0-2

To 0-3

To 1-3

To 2-3

To 3-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ