Έπος – Ο Μπαλοτέλι απάντησε στον προπονητή που τον είχε αποκαλέσει άμυαλο (vid)

Έπος – Ο Μπαλοτέλι απάντησε στον προπονητή που τον είχε αποκαλέσει άμυαλο (vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε και μοίρασε ασίστ στο 3-3 της Ντεμιρσπόρ με την Μπεσίκτας και απάντησε με τον πανηγυρισμό του στον προπονητή που τον είχε πει άμυαλο πριν μερικά χρόνια.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα, ο οποίος μάλιστα δεν του επέτρεψε να κάνει και την καριέρα που θα ήθελε και που πιθανότατα θα έπρεπε να κάνει (βάση ταλέντου).

Ο Ιταλός επιθετικός πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία και την Ντεμιρσπόρ και στο χθεσινό ματς με την Μπεσίκτας έγινε για ακόμη μι αφορά viral.

Ο «Super Mario» με γκολ και ασίστ βοήθησε την Ντεμιρσπόρ να φτάσει στην ολική επαναφορά και το 3-3 απέναντι στη Μπεσίκτας, απαντώντας με τον πανηγυρισμό του στον κόουτς που τον είχε χαρακτηρίσει άμυαλο πριν από μερικά χρόνια.

Η αφορμή για να εκδικηθεί τον προπονητή της Μπεσίκτας ο Μπαλοτέλι ήταν αρκετά χρόνια πίσω όταν ο Ιταλός είχε αστοχήσει σε τακουνάκι σε φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα ο Μαντσίνι να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού και τον Σεργκέν Γιαλσίν να αποκαλεί άμυαλο τον Μπαλοτέλι. 8 χρόνια μετά λοιπόν ο Ιταλός πήρε την εκδίκηση του και μάλιστα με επικό και προκλητικό τρόπο, όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας του.

Δείτε το γκολ και τον πανηγυρισμό του Μπαλοτέλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ