Ισπανία – Γαλλία – Γιατί μέτρησε το γκολ του Εμπαπέ, παρότι ο Γάλλος ήταν πιο μπροστά (pic, vid)

Ισπανία – Γαλλία – Γιατί μέτρησε το γκολ του Εμπαπέ, παρότι ο Γάλλος ήταν πιο μπροστά (pic, vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προκάλεσε αναστάτωση με το νικητήριο γκολτου κόντρα στην Ισπανία, διχάζοντας σχετικά με το αν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκρινε χθες τον τελικό με το «χρυσό γκολ» του κόντρα στην Ισπανία, όμως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για το γεγονός ότι αυτό μέτρησε κανονικά, τόσο από την ομάδα του Λουις Ενρίκε, αλλά και από χρήστες των social media.

Οι διαμαρτυρίες άρχισαν αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος από τον επιθετικό της Παρί, μετά την κάθετη του Τεό Ερναντές που τον έβγαλε πέναντι στον Ουνάι Σιμόν.

Το VAR όμως ήταν ευτυχώς εκεί, για να βγάλει τον διαιτητή από τη δύσκολη θέση, προσφέροντάς του πολύτιμη βοήθεια. Όντως ο Εμπαπέ βρίσκεται ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό, όμως υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που δε φάνηκε στη ζωντανή ροή της φάσης.

Η μπάλα βρήκε ελάχιστα στον Έρικ Γκαρθία, που προσπάθησε να ανακόψει την πάσα και γι’ αυτό ακριβώς μέτρησε κανονικά ό,τι συνέβη από εκείνο το σημείο και μετά, με τον βοηθό να πράττει επίσης ορθά, μη σηκώνοντας τη σημαία και αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ