Χαμός στη Φρανκφούρτη – Στα… ερυθρόλευκα η γερμανική πόλη (vids)

Χαμός στη Φρανκφούρτη – Στα… ερυθρόλευκα η γερμανική πόλη (vids)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν στήσει ένα… ερυθρόλευκο πάρτι στην Φρανκφούρτη – Δείτε αποκλειστικά βίντεο με τον κόσμο των Πειραιωτών να φωνάζει συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα.

Αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη (22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League μετρούν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Στο κρίσιμο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν στο πλευρό τους 2.000 οπαδούς τους, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Φρανκφούρτης και το βράδυ θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο Deutsche Bank Park. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μαζευτεί στην κεντρική πλατεία και έχουν στήσει ένα… ερυθρόλευκο πάρτι, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να φωνάζουν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και να ζητούν το διπλό στο αποψινό ματς.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έχει δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στην γερμανική πόλη, με τους οπαδούς των πρωταθλητών να ανυπομονούν για το μεγάλο παιχνίδι. Οσο περνάει η ώρα ο κόσμος μάλιστα γίνεται όλο και περισσότερος στην κεντρική πλατεία, ενώ λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης όλοι μαζί οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα κατευθυνθούν στο Deutsche Bank Park.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ