Απίστευτος Ντόντσιτς – Το «μπουμπούνισε» από το κέντρο (vid)

Απίστευτος Ντόντσιτς – Το «μπουμπούνισε» από το κέντρο (vid)

Ο άνθρωπος «πυροβολεί» από παντού. Τι κι ανπροσπάθησε να παίξει άμυνα ο Τρίσταν Τόμπσον, ο Ντόντσιτς το... κόλλησε χαλαρός από το κέντρο.

Όλοι θέλουν να σταματήσουν τον Λούκα Ντόντσιτς και ψάχνουν μετά μανίας να βρουν τον τρόπο, όμως ως τώρα κανείς δε φαίνεται να μπορεί να το κάνει.

Ο Σλοβένος γκαρντ είναι από τους ελάχιστους παίκτες του NBA που έχουν λάβει το «πράσινο φως» να εκτελούν απ’ όπου θέλουν, ακόμα και πολύ πιο μακιά από τα συμβατικά τρίποντα των 7.25 και αξιοποιεί ιδανικά αυτό το προνόμιο.

Χθες το βράδυ κόντρα στους Κινγκς είχε μια μεστή και ολοκληρωμένη εμφάνιση με 23 πόντους (9/14 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 2/6 βολές), 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 35 λεπτά αγώνα, ενώ δεν ξέχασε να εξασκήσει το βεληνεκές του.

Λίγο μετά τα μέσα της τελευταίας περιόδου, με το σκορ μόλις στο +3 για το Ντάλας (92-89) δεν το πολυσκέφτηκε και… άνοιξε πυρ από το κέντρο, πάνω στα απλωμένα χέρια του Τρίσταν Τόμπσον που έκανε αν μη τι άλλο φιλότιμη προσπάθεια να του δυσκολέψει το σουτ, αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν η επιθυμητή για τον «Luka Magic» που εξακολουθεί να το κάνει να φαίνεται υπερβολικά εύκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ