Τον ΛεΜπρόν δεν τον ξεγράφεις… (pic, vids)

Τον ΛεΜπρόν δεν τον ξεγράφεις… (pic, vids)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι αναπόσπαστο κομμάτι του NBA για 19η συνεχόμενη χρονιά και λίγο πριν τα 37 δείχνει ότι δεν ακούει καμία φωνή που τον θεωρεί «τελειωμένο».

ΝΒΑ και ΛεΜπρόν Τζέιμς βαδίζουν μαζί για 19 χρόνια σερί. Ο «Βασιλιάς» έχει τεθεί προσωρινά εκτός δράσης με πόνους στην κοιλιακή χώρα και θα χάσει τη δράση τουλάχιστον μέχρι τις 11/11 και αρκετοί θυμήθηκαν να σχολιάσουν την ηλικία του.

«Δεν κάνει, είναι πολύ μεγάλος, ήρθε η ώρα να φύγει» είναι μερικά μόνο από τα πολλά σχόλια στα social media. Εάν ήταν οποιοσδήποτε άλλος παίκτης αυτά όλα θα είχαν αρκετή δόση αλήθειας, όμως εδώ πρόκειται για έναν άνθρωπο που πολύ απλά δεν καταλαβαίνει από χρόνια.

Στα έξι παιχνίδια που έχει προλάβει να αγωνιστεί ως τώρα σημειώνει απίστευτα σταθερούς αριθμούς. 24.8 πόντοι, 5.5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αυτά τα νούμερα είναι μέσοι όροι MVP (χωρίς να σημαίνει ότι θα το πάρει κιόλας, αφού προφανώς δεν παίζει μόνος του).

Ναι έχει τον Ντέιβις, τον Άντονι, τον Γουέστμπρουκ, όμως αλήθεια όλοι αυτοί και ειδικά οι δύο πρώτοι θα έπαιζαν τόσο καλά χωρίς εκείνον; Η παρουσία του ανοίγει το γήπεδο, δημιουργώντας χώρο για ελεύθερα σουτ συμπαικτών όπως ο Καρμέλο, που βιώνει… δεύτερη νιότη, έχοντας 50% εντός πεδιάς και 52.2% στα τρίποντα, επιδόσεις πραγματικά αξιοπρόσεκτες.

Ακόμα όμως και ο «Ρας» είναι τρομερός ως τώρα στο σουτ για τα δεδομένα του, για τον ίδιο λόγο με τον Μέλο. Σουτάρει καλύτερα από Κάρι, Μπούκερ, Μίτσελ, Μπιλ, Λίλαρντ εντός πεδιάς και από Λίλαρντ, Γιανγκ Μπιλ και Ντόντσιτς στα τρίποντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NBA Buzz (@officialnbabuzz)

Μπορείς να βάλεις τα σουτ σου, να είσαι έτοιμος; Ο ΛεΜπρόν θα σε βρει. Αν μια ομάδα θέλει να πάει στα playoffs και πρέπει να ποντάρει σε ένα «άλογο να τον οδηγήσει εκεί και να έχει πιθανότητες για μακρά πορεία, η λογική λέει ότι αυτόν θα επιλέξει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε Ανατολή και Δύση.

Ο τρσυμστισμός, οι αντιξοότητες και οι κριτική δεν τον πτοούν, αντίθετα τον «θρέφουν». Για έναν άνθρωπο που ξοδεύει επταψήφιο νούμερο για να κρατηθεί στην καλύτερη κατάσταση, γυμνάζεται όπως έκανε όταν πρωτομπήκε δεν υπάρχει χαλάρωση. Όταν θέλει ακόμα προσφέρει άπλετο θέαμα, ξέρει όμως πότε να το κάνει προκειμένου να είναι σε τοπ φόρμα στα κρίσιμα.

Το καλοκαίρι 10 παράγοντες της λίγκας ψήφισαν τον καλύτερο παίκτη και υπήρξε ισοπαλία μεταξυ Αντετοκούνμπο και Ντουράντ με 5 ψήφους έκαστος. Όταν το είδε αυτό ο ΛεΜπρόν είπε ευχαριστώ για το επιπλέον κίνητρο που του έδιναν. Τώρα μπορεί να μην αγωνίζεται, όμως η πρόσκαιρη απουσία μοιάζει με ηρεμία πριν την καταιγίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ