Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Τσέλσι ξεπέρασε άμεσα την τριάρα από την Ρόμα, εμφανίστηκε πανέτοιμη στην μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά πήρε το ντέρμπι με γκολ του Μοράτα στο 55'

Σε ένα παιχνίδι που δεν θα μνημονεύει κανείς σε λίγα χρόνια, η Τσέλσι ήταν καλύτερη, ήθελε περισσότερο την νίκη και τελικά επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την αρχή φάνηκε ποια θα είναι η εικόνα του ματς με τους γηπεδούχους να πιέζουν και την ομάδα του Μουρίνιο να κοιτά κυρίως να αμυνθέι σωστά.

Μάλιστα, στο 6′ η Τσέλσι σκόραρε αλλά το αυτογκόλ του Τζόουνς ακυρώθηκε αυστηρά ως επιθετικό φάουλ του Μοράτα ενώ 13 λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Αζάρ. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχίδι παρέμεινε ιδιαίτερα κλειστό, μέχρι την φάση που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 55′ λοιπόν ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την γλυκιά σέντρα του Αθπιλικουέτα και άνοιξε το σκορ, αναγκάζοντας την Μάντσεστερ να βγει από την περιοχή της και να ψάξει την ισοφάριση.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, και η Τσέλσι θα μπορούσε μάλιστα να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της αν ο Μπακαγιόκο στο 74′ και ο Αζάρ ένα λεπτό αργότερα δεν αστοχούσαν σε μοναδικές ευκαιρίες.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες των «μπλε» να πανηγυρίζουν έντονα την μεγάλη νίκη, φανερά ανακουφισμένοι μετά την πίεση που δέχθηκαν τις τελευταίες μέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ